Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Mitől lennék népszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Mitől lennék népszerű a lányoknál? (bőv lent)

Figyelt kérdés

Igazából akivel beszélgetek vagy 1 helyen vagyunk pár órát az általában belém szeret(vagy legalábbis "bejövök" neki:O:D (én magam sem tudom h miért:O)

de ez nehezen alakul ki mivel nem igazán járok társaságba..

ennek a legfőbb oka hogy nem engedhetem meg magamnak.

+ a koromhoz képest szerintem túl komoly vagyok.

És azt szeretem ha a lány kezdeményez(vagyis tudassa velem h jó vagyok nála) ehez elég akár 1 mosoly is:)

de hogyan érhetném el hogy rám írjon valaki???

vagy megszólítson???

utálok nyomulni ismeretlenekre(és ismerősökre is)

szinte soha nem ír rám senki vagy nem mutat felém semmilyen érdeklődést..:(

mondjuk nem vagyok 1 nagy szépség de szerintem ronda sem vagyok..

általában azt kapom h aranyos vagyok...

NŐK!!!!MIVEL TUDNÉK RÁTOK HATNI?:D

vagy pl facebook on h érhetném el hogy vkinek felkeltsem az érdeklődését?

2011. júl. 25. 23:49
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legjobb ha leküzdenéd a gátlásaidat a kezdeményezést illetőleg... mert ha csak csodára vársz akkor várhatsz a végtelenségig :) Próbálkozni kell, lehet hogy időközben végül kisiklik a dolog, ismerkedés közben nagyon sokat változhat egymásról a véleményetek egy lánnyal, de legalább elmondhatod hogy megpróbáltad :) Nem olyan nehéz megszólítani valakit, de ne is várd hogy első alkalommal kiváltod bárkiből is a szerelmet :D Főleg ha netes beszélgetésekről van szó, mert ott a sármod nem üt át amivel élőben bűvölöd a csajokat :)
2011. júl. 26. 00:07
 12/50 A kérdező kommentje:
valahogy úgy érzem h ezt nem nekem mondtad:D
2011. júl. 26. 00:07
 13/50 A kérdező kommentje:

igen csak online könnyebb a belekezdeni...

és nem tudom hogy szólíthatnék meg /vagy írhatnék rá valakire úgy hogy ne mondja azt: nah még 1 BUNKÓ:D

2011. júl. 26. 00:09
 14/50 szamóca.. ***** válasza:

janem, bocsesz. 74-esnek ment.

de igazából... ha teljesíted, felőlem jöhetsz te is :D

2011. júl. 26. 00:10
 15/50 anonim ***** válasza:
Ki beszél itt dugásról? Csak szerelmesek lennénk, kézenfogva andalognánk, esőben sétálnánk, ilyesmi.
2011. júl. 26. 00:10
 16/50 A kérdező kommentje:
próbálok kedves lenni, de ha nem is ír vissza csak ilyen aha + hasolók akkor azonnal búcsúzom is.
2011. júl. 26. 00:11
 17/50 A kérdező kommentje:
hát teljesíteném csak hogy én nem dugásra hajtok:D
2011. júl. 26. 00:12
 18/50 szamóca.. ***** válasza:

jah. ez egy egészen új koncepció.

akkor azt hiszem nem érem be egy pónival. egy homoszexuális sárkányt akarok. rózsaszínt, a póni paramétereivel. :D

2011. júl. 26. 00:12
 19/50 anonim ***** válasza:
Nem vagy könnyű eset. Pedig hidd el, velem jól járnál. Hűséges vagyok, őszinte, kedves, figyelmes és egy picit még vicces is. Egy kiskutya lennék, miden kérésed teljesíteném. A tested lenne a templomom és mindennap áldoznék.
2011. júl. 26. 00:15
 20/50 anonim ***** válasza:
Ha kedves és tisztelettudó vagy, szerintem egy olyan csaj akit te keresel, szívesen elbeszélgetne veled. Én személyszerint nem igazán kedvelem a hatásvadászatot, nálam sokkal inkább imponál ha valaki egyszerűen kezd, persze utána aztán spontán fejlődik a beszélgetés és sok érdekes téma előkerülhet.
2011. júl. 26. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!