Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Mitől lennék népszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Mitől lennék népszerű a lányoknál? (bőv lent)

Figyelt kérdés

Igazából akivel beszélgetek vagy 1 helyen vagyunk pár órát az általában belém szeret(vagy legalábbis "bejövök" neki:O:D (én magam sem tudom h miért:O)

de ez nehezen alakul ki mivel nem igazán járok társaságba..

ennek a legfőbb oka hogy nem engedhetem meg magamnak.

+ a koromhoz képest szerintem túl komoly vagyok.

És azt szeretem ha a lány kezdeményez(vagyis tudassa velem h jó vagyok nála) ehez elég akár 1 mosoly is:)

de hogyan érhetném el hogy rám írjon valaki???

vagy megszólítson???

utálok nyomulni ismeretlenekre(és ismerősökre is)

szinte soha nem ír rám senki vagy nem mutat felém semmilyen érdeklődést..:(

mondjuk nem vagyok 1 nagy szépség de szerintem ronda sem vagyok..

általában azt kapom h aranyos vagyok...

NŐK!!!!MIVEL TUDNÉK RÁTOK HATNI?:D

vagy pl facebook on h érhetném el hogy vkinek felkeltsem az érdeklődését?

2011. júl. 25. 23:49
1 2 3 4 5
 21/50 szamóca.. ***** válasza:
nahát ezaz, kutyám már van :D
2011. júl. 26. 00:19
 22/50 anonim ***** válasza:

bazzeg szamóca:DD

bárcsak minden nőnek ilyen humora lenne...:)

2011. júl. 26. 00:21
 23/50 anonim ***** válasza:
Küldesz priviben egy képet magadról? Kinyomtatom és vele fogok aludni.
2011. júl. 26. 00:21
 24/50 A kérdező kommentje:

próbálok az lenni:)

és szívesen is beszélnek velem.(legalábbis nekem úgy tűnik)csak hnem tudom kinek jövök be és kinek nem.

nem szeretném h visszautasítsanak utána meg rajtam nevessen a barátnőivel...:(

2011. júl. 26. 00:23
 25/50 anonim ***** válasza:
ritka hogy egy lány kezdeményezzen, szóval ha erre vársz akkor még lehet hogy 30 évesen is itt leszel magadban. szedd össze magad.
2011. júl. 26. 00:24
 26/50 A kérdező kommentje:

velem is dumáljon má valaki:D

ittvan 1 msn cím ha valaki megsajnálna:DD

w7r7c777@hotmail.com

2011. júl. 26. 00:24
 27/50 szamóca.. ***** válasza:
áhhh még a végén kiderülne hogy istennek is legalább olyan humorérzéke volt mint nekem :D
2011. júl. 26. 00:25
 28/50 anonim ***** válasza:
Adok egy jótanácsot :) ne a félelmeid irányítsanak. És mi lenne ha véletlenül kinevetnének a barátnőjével? Istenem... hát semmi, úgysem tetszhetsz mindenkinek, aki pedig önmagán képes nevetni, azt az se zavarja ha mások kinevetik :D Aki elutasít és még szórakozik is rajta az úgysem érdemel sok figyelmet :) Legkönyebb módja megtudni bejössz-e valakinek ha rákérdezel. Legfeljebb elutasítanak, de mivel mindenkinek joga van hozzá hogy ne tetszél neki, mint ahogy ahhoz is hogy tetszél, az elutasítás végképp nem olyan tragikus mint amilyennek első látásra tűnhet :D Csak bátran
2011. júl. 26. 00:27
 29/50 A kérdező kommentje:
am nem valódi a cím nem kell engem sajnálni..:D
2011. júl. 26. 00:27
 30/50 szamóca.. ***** válasza:

na dumáljunk kérdező, de itt. :D ha már neked is teleoffoltama kérdésed.

amúgy jobban jársz ha lazára veszed.. ha látsz egy jó csajt, menj oda, és valami abszolút természetes dumával kezdj. pl dohányzóknál tök jó a "kérek tüzet" aztán valami bzuta kérdés, és máris ottragadtál. ha nagyon zavarod észreveszed, és elmész. ha nem, akkor később előveszed a gyújtód, és közlöd hogy hát jah, valami dumával ide kellett jönnöd. frappáns, elég elterjedt, és tévedhetetlen.

2011. júl. 26. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!