Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem merem megmondani a fiunak, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
kicsit régimodi lány vagyok és azt várom hogy a srác mondja nekem meg hogy én tetszem nekki de sajnos nem nagyo akarja nagyon jól elvagyunk de valahogy még sem mondja meg nekem én meg nem nagyon merem :(
2011. júl. 25. 23:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
egyebkent csak azert irok ilyen reszletesen mert lehetseges , hogy pont a kerdezo akirol beszelek :).. mi is eleg regi modiak vagyunk a mai vilaghoz kepest:) de nem kell megijedni nem vagyunk museumi darabok:P
2011. júl. 25. 23:44
 12/23 anonim ***** válasza:
na kedves kerdezo gyerunk irjal meg te is valamit :)
2011. júl. 25. 23:45
 13/23 anonim ***** válasza:
szerintem ma már nem ír :D
2011. júl. 25. 23:57
 14/23 anonim ***** válasza:

vagy csak megilyedt mert o az akirol beszelek :)

ha te vagy ne felj szivem en is szeretlek :)

2011. júl. 26. 00:14
 15/23 anonim ***** válasza:
és ha nem ő az jól beégsz XD
2011. júl. 26. 00:28
 16/23 anonim ***** válasza:
visszanéztem ahogy mondtam de látom semmi válasz a kérdezőtől :/ kár
2011. júl. 26. 13:37
 17/23 anonim ***** válasza:

en meg hivtam talira a csajt ez meg elkezdi jo de csak barati alapu :((((((((((((((

mondtam neki , hogy en azert maskep gondoltam

erre meg bocsanatot kert :-s s nagyabol annyi meg nem tudom milessz mert adas szunet van megint .......varom a vvalaszt

2011. júl. 26. 13:54
 18/23 anonim ***** válasza:

az eletemet is ytalom mar , hogy nekem minden lany kijelenti jo de csak barati alapu tali lessz

pedig errol a lanyrol mar telengaszthittem hogy nekem rendeltetettt.

ugy latszik megint csalodtam mint mindg ..... szo szerinte elegem van az eletembol is ...........ugy erzem nincs ertelme tovabb:((

2011. júl. 26. 13:56
 19/23 A kérdező kommentje:
itt vagyok bocsi csak elmentem és most jötem meg am én 14 és a fiú is 14
2011. júl. 26. 21:25
 20/23 anonim ***** válasza:
na végre én vagyok aki elsőnek írt és köszi hogy elmondtad így kicsit könnyebb én 15 vagyok és hát attól függ mennyi kapcsolata volt és azok hogy kezdődtek?! mert nem m1 hogy ő lépett e vagy a lány :S remélem érted mire célzok ezzel (ha ő lépet általában akkor nem szégyenlős és akkor lehet hogy ha tetszel neki akkor lépni fog most is ) és remélem nem veszed rosszul hogy egy egy évvel idősebb ember irt neked amennyi te is vagy lehet hogy én jobban tudom csak mert én is fiú vagyok és amíg nem volt kapcsolatom amiben én kezdeményeztem addig én is szégyenlős voltam de nem érte meg mert most is együtt vagyok azzal a lánnyal akivel 14 évesen jöttem össze remélem segítettem :)
2011. júl. 26. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!