Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem merem megmondani a fiunak, hogy tetszik nekem?
Hát kérdezd meg tőle..pl így:
-Te Sanyi!?
-Igen?
-Tetszem neked?
-Naná Bözsi,leszel a nőm?.....
de azert nem artana egy kis korulmeny is tudni :)
nekem pl tetszik nagyon egy lany es jol megertjuk egymast de sajnos eloben meg nem sikerult talakozni ... de bonyulul is a helyzet mert van egy kapcsolatat most ..... ugy erzem meg soha nem erreztem ilyet mint o iranta :) es ugy erzem kar lenne elszalsztani a megfello pillanatot :) de ugy erzem ahhoz minimum eloben kene talizzunk :)
22f a lany 23n
meg ebben a korban is nehez :) mindketten "a rendes" kategoriban vagyunk :)
jah es ha biztos vagy benne , hogy szereted akkor hajra mert ha jol megertitek egymast akkor szerintem a srac is akar valamit csak o is fel :) nem szeretne elrontani esetleg elvesziteni tegedet ...
bocsi a hibakert:)
latszik szerelemes vagyok :))
mi mar miden vegig beszeltunk ovadas kortol a hazas eletig :) es nagyon sok kozos dolog van bennunk :)
csak az Isten segitene meg egy fuvallatnyit :) , hogy talakozhassunk es hogy kozel lakjunk egymashoz ( tenleg csak egy hajszalon mulik :) attol fugg hogy talale munkat vagy sem :) ) nekem van egy evem az egyetembol ...es ha egyikunknek sem lessz munkaja akkor meg messzebb kerulon egymastol mert egyikunk sem abbol a varosbol van :-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!