Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem merem megmondani a fiunak, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
kicsit régimodi lány vagyok és azt várom hogy a srác mondja nekem meg hogy én tetszem nekki de sajnos nem nagyo akarja nagyon jól elvagyunk de valahogy még sem mondja meg nekem én meg nem nagyon merem :(
2011. júl. 25. 23:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
mit akar jelenteni hogy régimódi hány éves vagy te és a srác ?
2011. júl. 25. 23:09
 2/23 anonim ***** válasza:

Hát kérdezd meg tőle..pl így:

-Te Sanyi!?

-Igen?

-Tetszem neked?

-Naná Bözsi,leszel a nőm?.....

2011. júl. 25. 23:11
 3/23 anonim ***** válasza:
Rövid, hatásos és kicsit bunkó leszek. Mond meg neki oszt ennyi :D
2011. júl. 25. 23:12
 4/23 anonim ***** válasza:
valszolj legyszi hogy , hany eves vagy es akkor jobban tudunk segiteni :)
2011. júl. 25. 23:14
 5/23 anonim ***** válasza:
első vagyok és igen jó lenne ha megmondanád :)
2011. júl. 25. 23:16
 6/23 anonim ***** válasza:

de azert nem artana egy kis korulmeny is tudni :)

nekem pl tetszik nagyon egy lany es jol megertjuk egymast de sajnos eloben meg nem sikerult talakozni ... de bonyulul is a helyzet mert van egy kapcsolatat most ..... ugy erzem meg soha nem erreztem ilyet mint o iranta :) es ugy erzem kar lenne elszalsztani a megfello pillanatot :) de ugy erzem ahhoz minimum eloben kene talizzunk :)

22f a lany 23n

meg ebben a korban is nehez :) mindketten "a rendes" kategoriban vagyunk :)

jah es ha biztos vagy benne , hogy szereted akkor hajra mert ha jol megertitek egymast akkor szerintem a srac is akar valamit csak o is fel :) nem szeretne elrontani esetleg elvesziteni tegedet ...

2011. júl. 25. 23:18
 7/23 anonim ***** válasza:

bocsi a hibakert:)

latszik szerelemes vagyok :))

2011. júl. 25. 23:20
 8/23 kicker ***** válasza:
Ez biztos hogy nem könnyű helyzet viszont van amire tudsz támaszkodni azt hogy elvagytok szóval beszéltek egymással.Nincs abban semmi rossz hogy ha te teszed meg az első lépést sőt a fiúnak valószínűleg ezzel segítségére is lehetsz mert elképzelhető hogy Ő még bátortalanabb.Használd a szavak széles skáláját és persze teremtsd meg a helyzetet is,legyetek ketten sétáljatok és tereld a beszélgetést hogy mit gondolsz egy kapcsolatokról neked mi fontos benne,kérdezd Őt is hogy látja ezt és mikor már érzed hogy kezdetek felengedni eben a témában esetleg megkérdezheted hogy mit gondol rólad és hogy el tudná e magát melletted képzelni.Legyél nyitottabb,mond el neki hogy megfordult már a fejedben mi lenne ha ketten együtt megpróbálnátok. Ha tetszel neki és érez irántad valamit nem kell aggódnod,de a lépést valamelyikkőtöknek meg kell tenni ezt sose felejtsd el.Bátraké a szerencse.
2011. júl. 25. 23:23
 9/23 anonim ***** válasza:
de azért az tényleg segítene ha elmondanád hány évesek vagytok :( de m1 majd holnap visszanézek és megnézem hogy megírtad e :)
2011. júl. 25. 23:31
 10/23 anonim ***** válasza:

mi mar miden vegig beszeltunk ovadas kortol a hazas eletig :) es nagyon sok kozos dolog van bennunk :)

csak az Isten segitene meg egy fuvallatnyit :) , hogy talakozhassunk es hogy kozel lakjunk egymashoz ( tenleg csak egy hajszalon mulik :) attol fugg hogy talale munkat vagy sem :) ) nekem van egy evem az egyetembol ...es ha egyikunknek sem lessz munkaja akkor meg messzebb kerulon egymastol mert egyikunk sem abbol a varosbol van :-s

2011. júl. 25. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!