Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja járok egy lányal és olyan mintha én mennék utánna ő meg le se szarna! Mit tegyek hogy kicsit kimutassa felém az érzéseit?
Figyelt kérdés
Ha kettesben vagyunk akkor mindig próbálok neki(rajta) olyan dolgokat csinálni amiket élvez, de ő csókon kívül még nagyon hozzám se ért! Nagyon ritkán mondja hogy szeret, az elején még oda se jött az utcán hogy megfogja a kezem! Sokat van távol most így nyáron mert jönnek hozzájuk a rokonok vagy ők mennek és ritkán találkozunk! Mindig mondja hogy hiányzok de ha hazaér első a barátnők aztán talán én jövök! Pl itt volt az unokatestvére(akit nem nagyon ismerek) és az egyik barátunknak rendeztek szülinapi bulit engem nem hívtak meg, de amúgy sem mentem volna mert nem vagyunk túl jóba! A lánynak eszébe sem jutottam az egész bulin de az unokatesója kinézte a számom és felhívott hogy mennyek át! Próbált csábítgatni hogy hiányol a barátnőm de én tudom hogy eszébe sem jutottam! Alapból ha beszélgetek vele nagyon rendes, okos, szép lány! Számomra ő az igazi de nem fejezi ki a szeretetét! Már a szakításon is gondolkoztam, de a bártnője mindig mondja hogy nagyon szeret engem a lány csak nem mutatja! Mit tehetnék hogy egy kicsit jobban ki mutassa az érzelmeit?2011. júl. 25. 22:51
11/13 A kérdező kommentje:
Öhöm! Szakított velem mert azt mondta már nem szeret! Akkor mindent jól éreztem! Csak ő hazudott!
2011. aug. 2. 12:36
12/13 anonim válasza:
Már nem? 3 hónap után már nem? Nem is szeretett ő téged. Jobbat érdemelsz, barátom :)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm tesó!
2011. aug. 7. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!