Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem csal meg, csak féltékennyé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem csal meg, csak féltékennyé tesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már jó ideje járok egy pasival, nagyon szeretjük egymást. De gyakran hallom tőle, hogy az ex-barátnője érdeklődik utána, de ő csak lerázza valami vicces szöveggel, és azt mondja, utálja a csajt és csak udvariasságból tartja a kapcsolatot. Néha amikor pedig összejönnek a haverjaival, csajokat hülyítenek a neten, de mindig elmeséli, hogy ezek a lányok nem jelentenek neki semmit, csak a haverjainak segít becsajozni, de közben unatkozik, ezért ismerkedik más lányokkal. Persze nem akarhat tőlük semmit, messze is laknak, általában pasijuk is van. Engem mégis aggaszt, hogy minek neki netes chat, ha velem is beszélhet? Azt mondja, sosem flörtöl velük, csak barátilag beszélgetnek és mikor mondtam neki, hogy ez engem féltékennyé tesz, azt mondta, nincs miért aggódnom, szeret és sosem csalna meg. Mégis úgy érzem, direkt akar féltékennyé tenni, ő nevet ezen az egészen. Szerintetek érdemes ezen rágódnom vagy hagyjam ennyiben a dolgot? Hiszen nem csal meg, csak beszélget. A fiúknak tényleg mindenáron szükségük van lány barátokra? Főleg fiúk válaszát várom.
2011. júl. 25. 17:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ha meg mindent elhisz neki, lehet h a háta mögött összefekszik a másik nővel.. nem baaaj, lényeg h megvolt a bizalom..
2011. júl. 25. 17:41
 12/26 Setis ***** válasza:

17:41 írj légy szíves egy kort.

Gratulálok a felfogásodnak, tényleg úgy kell hozzá állni ahhoz akit szeretsz, hogy minden percben nyomozni kell, és aggódni, hogy vajon mikor csal meg. Mindenkihez állj úgy hozzá hogy bármikor megcsalhat... garantálom nagyon szar kapcsolataid lesznek ha ezt a mentalitást követed.

Több exem engem is megcsalt, mégse nyomozok és mégsem hiszem lépten nyomon, hogy összefekszik mással.

2011. júl. 25. 17:45
 13/26 B.angel ***** válasza:
47%
nem ismersz engem! tedd dolgokat, kiderültek a hazugságai másképpen! és rájöttem, de kibékültünk. Furcsán gyanús volt egy pár hete, és hát kapóra jött! ennyit a leszólásodró...
2011. júl. 25. 17:49
 14/26 B.angel ***** válasza:

tt*

véletlen jöttem rá tényleg az előzőeknél. én próbáltam bízni benne, befogtam a szám. de gyanús lett és kellett a megerősítés.

és a másik válaszolónak van igaza. kösz a bizalmat, ha megcsalt! :)

2011. júl. 25. 17:50
 15/26 Setis ***** válasza:

Ez nem leszólás volt pusztán megállapítás.

Ez esetben ennyit a történetedről mert azt kifelejtetted belőle, hogy csinált mást is mellé, és hogy a végén kibékültetek.

Továbbá te sem ismered a szóban forgó fiút. Én se, de a kérdező azt írja, hogy a fiú bejelenti neki, hogy érdeklődik utána az exe, nem titkolja el.

Nem minden fiú olyan mint az akit te ismersz.

2011. júl. 25. 17:53
 16/26 B.angel ***** válasza:
:D vicces volt, mert mondta, hogy hívogatja.. és látod mégis. Úgyhogy buktad! :)
2011. júl. 25. 17:55
 17/26 Setis ***** válasza:
Mit buktam? Nem buktam semmit, én nem alszom rosszabbul attól, hogy megcsalnak e téged vagy sem. Hogy egy bizalmatlan sárkány vagy e vagy sem.
2011. júl. 25. 17:58
 18/26 B.angel ***** válasza:
BIZALMATLAN, MERT ÁTB**OTT!! FOGD MÁR FEL!!!! senkivel nem voltam bizalmatlan... sőt néha től naív vagyok egyes emberekkel!!! DE nem stimmelt vele valami.. hát kövezz meg érte, hogy kiderítettem mi nem stimmel és végre nem kell tovább szenvednem egy ilyen kapcsolatban!!!!
2011. júl. 25. 18:01
 19/26 Setis ***** válasza:

Nem tudom, mi alapján veszed, hogy nem fogtam fel.

Én pusztán azt mondtam, hogy te is hibás vagy, és ezt nem változtatom. Az, hogy véget vetettél neki a te dolgod, nem is szóltam bele. Pusztán kifejtettem, hogy mások után nyomozni mennyire ártalmas egy kapcsolatnak.

2011. júl. 25. 18:02
 20/26 Setis ***** válasza:
De ha mégis téged személyes sértés ért általam, ezúton kérem elnézésed, nem volt szándékomban senkit megsérteni.
2011. júl. 25. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!