Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékennyé tesz, vagy már nem érdeklem?
egy kicsit ismerős a szitu.. én voltam a te helyzetedben is és a barátnőd helyzetében is, ugyanígy osztályon belüli dolog. Előttem barátnőmmel járt, aztán meg én mindkettőjüknek segítettem szakítás után, és a fiú elkezdett udvarolni.. 3 hétig bírtam az ellenállást, de sajnos az ilyen fiúknak nem lehet ellenálni sokáig :(..ezt azóta is nagyon bánom, sztem életem egyik legnagyobb hibája.. Nos tehát, 1 hónap után a sráccal szakítottunk, és az én másik barátnőmmel jött össze. Nagyon rossz volt, mondjuk mi normálisan szakítottunk és utána már barátnőmmel egyáltalán nem tartottam a kapcsolatot(mármint nem kerestem és ő se, csak a kapcsolatuk elején magyarázkodott, aztán meg már csak a fiú volt számára..).
Akkor nagyon nagyon rossz volt, és nagyon jó volt hogy volt egy fiúbarátom aki segített nekem(ilyenkor jól jönnek a nagy ölelések, fiúkkal való beszélgetések), meg a már előtte is legjobb barátnőm aki mindig mellettem volt..
remélem te is túléled, úgyis nemsokára itt lesz a nyár, meg tavasz van biztos jön egy másik fiú :)
ez egy ocsmány barátnő, aki a legjobb barátnője volt faszijával jön össze, főleg friss szakítás után. Ha a barátnőd lenne, akkor nem jött volna össze a faszival, és ha a faszid szeretne, akkor nem a barátnőddel jön össze.
Aki szerelmes, az nem úgy tesz féltékennyé, hogy közbe megbánt, vagy másokat kihasznál. Ezek szerint a barátnőd is meg akar bántani téged. Vagy lehet a faszi le akar rázni téged, igaz nem is nyomulsz, bár szerelmes vagy, a csaj meg lehet csak irigykedik rád és verseng veled, esetleg láttatni akarja veled, h ezzel a pasival ne törődj, ez egy szemét....
Elhiszem h szereted, de ezzel a csajjal ne barátkozz, a pasit is meg őt is tiltsd le msn ről.. mondd meg h nem vagy kiváncsi rájuk. Vagy utáld meg őket, akkor nem fog fájni a szakítás, inkább szakítson veled, minthogy megcsaljon. Szal így még jobb talán. Hidd el az ex barátnődet sem szereti, különben egymással foglalkoznának és nem azzal, hogy te mit szólsz a kapcsijukhoz. Vagy együtt mesterkednek abbahn, h féltékeny légy és vissza akard kapni őt, bár ha ezt akarná, akkor eleve nem szakított volna veled sztem. Sztem eddig se szeretett, csak téged is kihasznált.
A szerelem nem múlik el ilyen hamar, és akit szeretünk annak nem akarunk fájdalmat okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!