Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evvel akar féltékennyé tenni? Lehetséges ez? Vagy szexhiánya van?
Figyelt kérdés
Sokáig jóban voltunk egy férfival,történt ez az amaz köztünk még rég.És megint elkezdtünk beszélgetni,és előadta nekem hogy azt megdugná,meg a másikat,meg hogy mostmár kell neki egy nő!Ezt nem tudom mire vélni.Mire megy ki a játék?Ezt miért velem közli?Nem vagyok rá kíváncsi a primitív játékára!2011. febr. 8. 13:49
1/9 Moszuke válasza:
hát akkor ne nekünk mondd b*zd+
kommunikáljatok már... komolyan az itteni kérdések 95%a megoldható egy kis beszélgetéssel:) viccesek vagytok.
2/9 anonim válasza:
Szerintem azt várja, hogy majd te boldogan jelentkezel szexpartnernek mellé.
4/9 anonim válasza:
Evvel... az utolsó lányról akkor tettem le, amikor ezt kiejtette a száján. Ordító bizonyítvány nekem, hogy nem akarok én semmit attól a lánytól. 23F
ezzel...
5/9 anonim válasza:
OFF
13:59, az evvel is helyes. Van ilyen, amikor mindkettő helyes. Szeg-szög. Vagy ezen is pattogsz?
6/9 anonim válasza:
nem akar féltékennyé tenni
amikor én szakítottam a barátommal ő is ilyen lett, elmondta hogy ezt meg azt hogy megd*gná, de nekem leesett hogy a haverjának néz, vagy senkinek. és totál nem akar tőlem már semmit, és meg sem bánta, hogy vége, stb stb
7/9 anonim válasza:
és lehet hogy az "evvel" helyes, de mondat elején, címszóként ráadásul rendkívül visszatetsző
8/9 anonim válasza:
13.59es komment gazdája!KÖSZÖNÖM!!!Idegbajt kapok attól, ha ezt valaki nem tudja.
9/9 anonim válasza:
Az utolsó vagyok és a kérdezőt én OFFolnám.Ugyanis az evvel egyáltalán nem helyes.Értsd:"EZ" a szótő ahhoz jön a val vel rag->ez+vel=ezvel->de itt belép az a törvény hogy írasban jelölten teljesen hasonul a vel "V"-je.Olyan szó meg nincs ,hogy "EV".Ha lenne akkor lehetne evvel-t mondani.Tehát csak magad égeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!