Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csal meg, csak féltékennyé tesz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már jó ideje járok egy pasival, nagyon szeretjük egymást. De gyakran hallom tőle, hogy az ex-barátnője érdeklődik utána, de ő csak lerázza valami vicces szöveggel, és azt mondja, utálja a csajt és csak udvariasságból tartja a kapcsolatot. Néha amikor pedig összejönnek a haverjaival, csajokat hülyítenek a neten, de mindig elmeséli, hogy ezek a lányok nem jelentenek neki semmit, csak a haverjainak segít becsajozni, de közben unatkozik, ezért ismerkedik más lányokkal. Persze nem akarhat tőlük semmit, messze is laknak, általában pasijuk is van. Engem mégis aggaszt, hogy minek neki netes chat, ha velem is beszélhet? Azt mondja, sosem flörtöl velük, csak barátilag beszélgetnek és mikor mondtam neki, hogy ez engem féltékennyé tesz, azt mondta, nincs miért aggódnom, szeret és sosem csalna meg. Mégis úgy érzem, direkt akar féltékennyé tenni, ő nevet ezen az egészen. Szerintetek érdemes ezen rágódnom vagy hagyjam ennyiben a dolgot? Hiszen nem csal meg, csak beszélget. A fiúknak tényleg mindenáron szükségük van lány barátokra? Főleg fiúk válaszát várom.
lány vagyok, de azért írok. tudod, azt cukkolják, akit lehet, ha fel sem vennéd, nem mondana ilyeneket. és mindenkinek szüksége van ellenkező nemű barátokra is. az sem normális, ha 1 fiú összesen 2 nőnemű embert ismer, az anyját meg a nőjét.
2011. júl. 25. 17:14
2/26 B.angel válasza:
Lány vagyok. Elmesélem, pont most történt velem. Nem ijesztgetésképpen, de tessék itt egy élő példa: A volt barátnő nálunk is probléma volt, hívogatta, nem hagyta békén, ő is lerázta (mint kiderült nem), utálta ( persze..) és pont 10 perccel ezelőtt derült ki minden, hogy sosem mondott igazat vele kapcsolatban, hazudott, a lebukása előtt a képembe hazudott, hogy az nem a csaj telefonszáma, az az egyik haverjáé, szeret, ne hagyjam el...velem akar megöregedni. 5 percre rá felhívtam a számot, amit találtam és ki vette fel? A volt csaja! Mondom mindezte úgy, hogy előtte 5 perccel képes volt azt mondani amit! És akkor egyéb dolgok! De ne történjen veled ez meg, de javaslom légy résen! Bocsi az offért.
2011. júl. 25. 17:21
3/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindekettőtöknek! Sokat segítettetek.
2011. júl. 25. 17:25
4/26 anonim válasza:
az exem ilyen volt.. gondolom, nem kell magyaráznom, h miért az exem.. 1 idő után elég idegesitő h idegen lanyokkal flörtöl..
2011. júl. 25. 17:30
5/26 anonim válasza:
és most mondhat ki mit akar, hisztis vok, stb.. de nekem is vannak elveim......
2011. júl. 25. 17:31
6/26 B.angel válasza:
Én is folyton azt kaptam, hogy hisztis vagyok. tessék, jogos volt, na ezek után mondja nekem valaki, hogy ne hisztizzek! Meg ő volt dühös! Ez a gyanús jel! Ha visszatámad, vagy túl nyugodt akkor baj van. Lásd: az én esetem.
2011. júl. 25. 17:34
7/26 anonim válasza:
a másik kedvencem az volt, amikor megtalaltam 1 ilyen flörtölős kommentet, h " fogalmam sincs h miről beszélsz itt nekem..." :DD aha, persze.
2011. júl. 25. 17:35
8/26 Setis válasza:
Angel, volt szó arról, hogy megcsalt?
Oké, hazudott, az nem szép, ez igaz. Sőt!
De ennyit a kölcsönös bizalomról kettőtök között, mert te meg felhívtad a számot!
Lehet, hogy Ő is hibás mert ahelyett, hogy őszinte lett volna, titkolózott, de te is hibás vagy amiért nem bíztál meg benne és nyomoztál.
Üdvözletem a kérdezőnek.
2011. júl. 25. 17:36
9/26 anonim válasza:
és? lényegtelen, legalabb rajott..
2011. júl. 25. 17:37
10/26 Setis válasza:
Lényegtelen? Nagyon tévedsz! Egy kapcsolat alapja a bizalom! Méghozzá a kölcsönös bizalom.
Az a kapcsolat alapból nem lehetett valami okés, ha az egyik fél gyanakodott a másikra. Én kérdés nélkül bízom a páromban, még akkor is ha néha kicsit jobb lenne kételkedni.
Megtehetném, hogy nyomozok, de miért tenném?
Ő azt mondja, hogy semmi akkor semmi.
Ha hazudik, előbb utóbb kiderül, és akkor majd véget vetek úgy ahogy azt kell, de nyomozni a másik után...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!