Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom tolerálni "párom"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom tolerálni "párom" facebook mániáját! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Én nem tudom megérteni ezeket az embereket. Még fiatalabb korban csak-csak elfogadom, hogy az életük minden pillanatát kiírják közösségi oldalakra, ott vallanak szerelmet ott szakítanak, de idősebb korba kissé szánalmasnak találom.

Összejöttem egy ilyen férfival, (még friss a kapcsolatunk) de egyre inkább azt érzem hogy nincs jövőnk. 27 éves és gyakorlatilag élete minden apró mozzanatáról beszámol a facebook adatlapján. Elöbb ír ki oda valamit, minthogy engem felhívna. Állandóan kommeltel, lájkol stb. Ha már készítünk egy fényképet az az első, hogy haza érünk és teszi fel, belép az ajtón és már kapcsolja is be a gépet.

Próbáltam célozgatni rá, kezdetben finomabban, most már nyersen megmondom neki hogy szerintem vissza kellene vennie és ez nagyon gyerekes a részéről. De mintha meg se hallaná, azt mondta ő ilyen. Mondtam hogy szerintem ez már függőség lerázott annyival, hogy "akkor ő függő".

Nem tudom miért jó ez neki. Mit gondoltok erről?

2011. júl. 24. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Örülj neki, ha majd duggni is facebook-on akar, akkor nem kell tabit szedned (vagy amit használtok..:D)
2011. júl. 24. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha fent facebookon akkor legyél egyedül álló! Nézd meg mit szól hozzá! Majd közöld vele a tényeket!
2011. júl. 24. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A facebookos egyedülállóság jó ötlet. :) Szerintem legközelebb, ha hazaér, bekapcsolja a gépet, akkor menj oda, és áramtalaníts! Mondd meg neki, hogy most már eleged van ebből. Vagy a facebook, vagy te.

Esetleg vágj az arcába egy könyvet, és kiáltsd: "itt van neked fészbúk" Végülis arcköny, vagy mi. :)

2011. júl. 24. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne tűrd! Vagy beszéljétek meg, vagy hagyd ott 1-2 napra. Ez már függőség!

Én tuti megőrülnék, ha ilyen párom lenne. :S

2011. júl. 24. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sűrgősen hagyd ott ez a pasas ABNORMÁLIS.

22F

2011. júl. 24. 23:05
 6/7 napietus ***** válasza:
szerintem meséld el neki, hogy élete minden eseményét megosztani a nyilvánossággal nemcsak szánalmas és gyerekes, de veszélyes is. sokan nem jó szándékkal nézegetik ezeket az információkat, nem szabad így kitárulkozni.
2011. júl. 24. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Én tuti nem vesztegetnék egy napnál sem többet erre, ez a pasas selejt, dobd ki mielőbb!

25 N

2011. júl. 25. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!