Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes ilyenkor mondani, kérdezni, vagy kérni tőle?
c'est la vie.
vigasztaljon, nem vagy egyedül és biztos, lesz majd más helyette.
Nos már 4. hónapja "várok". Persze a valóságban én mindent megteszek. Soha még egyetlen lányért sem tepertem ennyit!
Volt egy ex-e, aki nagyon csúnyán átverte és most a bizalmatlanság és zárkózottság miatt úgy néz ki én iszom meg a levét... Valahányszor próbálom picit "sürgetni" mindig távolabb kerül. Szóval nagy jó kis türelem lecke számomra! Nem adom fel, pedig mindenki azt mondja a környezetemben, hogy hagyjam. Most nem látom annyira elveszettnek a helyzetet, mint szilveszterkor :)
Mindenkit csak biztatni szeretnék, akik hasonló cipőben járnak. Kitartás! Soha ne add fel azt amit igazán szeretnél!
A kérdésben szereplő lánnyal immáron 1 éve kapcsolatban vagyunk és 10 hónapja együtt is élünk :)
Öröm és boldogság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!