Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihült a kapcsolatunk? Mit lehet ilyenkor tenni? Érdemes benne maradni egy ilyen kapcsolatban?
Tini szerelem... 17 évesen még ne akard elkötelezni magadat.
Igazából meguntátok egymást az van. Ezen túl kell lépni. Majd ha érsz még egy kicsit, rájössz, hogy kár elpazarolni erre az időt,és magadtól lépsz ki a kapcsolatból.
Szia!
Velem is hasonló a helyzet...Mi is két éve vagyunk együtt és szeretem ugyan,de az biztos,hogy ez a kapcsolat már nem az,ami volt!Egyszerűen nem tudom,hogy mit kéne tennem,mert már többször szakítottam vele,de mindig visszamentem hozzá és nem tudom,hogy miért,mert egy ideig minden jó,aztán pedig ugyan azok a problémák jönnek vissza!
Ha nem lennék ugyan abban a cipőben,akkor azt mondanám,hogy szakíts vele,de mivel tudom,hogy ez milyen érzés,így csak azt tudom tanácsolni,hogy azt tedd,amit jónak látsz!Bocs,de nem tudok egyebet írni,mert a saját életemmel se tudom,hogy mit kezdjek!
Remélem,hogy rendbe jönnek a dolgaid!
Ha gondolod írj majd,hogy mire jutottál!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!