Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet tenni? Érdemes vele folytatni?
A csütörtök délbe eléggé nagyon összevesztünk a barátnőmmel.Az úgy volt h szerda este megegyeztünk h ha sikerül a marketing vizsgája ( más városban van , egyetemen) akkor csütörtökon délbe 3 körül mejek hozzá. Ha nem sikerül nem mejek. Ezért én nem is készültem annyira, mivel tudtam h sokáig tart a vizsgája, + még ott helybe ki is kell javitsák meg minden... Ezért elmentem edzésre (testépítés) , és kicsit elnéztem az időt s 2,30 körül fejeztem be. Ő hívott 2,30 kor telefonon és azt mondta h akkor fejezték be a vizsgajavítást,sikerült is neki,bár csak 5s lett. És mondtam neki h ha még úgy gondolja h akar látni akkor indulok a busszal ami 3,57kor indul. Erre megharagudott h ő 3 orási busszal akarta h induljak. Hazamentem , megfürödtem , elkészültem , s reménykedtem h mégis áll még az ajánlata.Felhívtam 3,20kor,nehezen vette fel a telefont , s azt mondtam neki h most legyünk komolyak.. és ha még szeretné h menyek akkor azonnal indulok. ( 10 perces út van a busszig) Erre ő azt mondta h haragszik rám , mert nem úgy készültem h 3kor induljak,s már nem akarja h menyek.Megharagudtam erre énis reá, letettem a telefont , s mérgembe azt irtam az smsbe neki h hisztis mert minden kis semmiségért megharagszik.Aznap este megkérdezte smsbe h miért akarok még mindig vele lenni ha hisztisnek tartom , erre azt irtam neki h mert hisztisen is szeretem.Ő nem írt vissza , s azóta még egy életjelet se adott magáról:( Szeretem sajnos.. s nem akarnám elveszteni. Mit tegyek??Érdemes vele tovább folytatni ezt a kapcsolatot?(máskor is megharagudott elég hamar semmiségekért is,de mindig meggyőztem h maradjon velem... de most nemtudom mit tegyek. majdnem 3és fél éve együtt vagyunk,ő 20 ,én 19 éves, s mindkettőnknek első volt a másik.)Normális tanácsokat várok! Köszönöm!
S bocs ha kicsit hosszúra nyúlt!
először is nagyon fiatalok vagytok.ez jó és "rossz" is egyben
de az mindenképpen intő jel ha ilyen kis dolgokon ennyire
fölkapja a vizet,szerintem legyél vele következetes,egyenes és őszinte.
de húzz egy vonalat a személyiséged köré ami mögé SENKIT se engedj ne legyél senki kapcája,lelki prosti.
Itt sajnos nagyon egyszerű a probléma, már nem szeret téged, én ezt így látatlanban 99%-ra állítom. Valószínűleg így akar leépíteni, azt várja, hogy te mikor elégeled meg a hisztijét. Tipikus különben...
17/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!