Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Az elsõ barátnõmrõl van szó akivel szeptembertõl decemberig jártam. Én kezdeményeztem nála és sikerült is. Csak az lett a baj hogy nagyon bele szerettem és mai napig csak rá tudok gondolni. Van barátja kb. 6 hónapja szóval már esélyem se lenne nála. Ha meglátom vagy találkozok vele úgy teszek mintha rendben lennék és már nem szeretném de sajnos nem így van. Akárhova megyek csak rá tudok gondolni de már elegem van ebbõl hogy utána sóvárgok. Szeretnék másik barátnõt hátha õ elfeledtetné velem. De sajnos nem jött az igazi és párkapcsolatom se volt.
2011. júl. 23. 02:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok *fogsz :)
2011. júl. 25. 00:57
 12/12 szilvuszka válasza:

addig ameddig nem vagy túl a lányon,nem szabad beleugranod egy másik kapcsolatba,nem lenne fair a másikkal szemben... előbb heverd ki a lányt, és utána jöjjön az új kapcsolat,mert akkor már 100%-osan az új lányra tudsz koncentrálni...

addig is járj el otthonról pl moziba, bulizni, szórakozni,legyél többet a barátaiddal. ne menj olyan helyre,amiről a volt barátnőd jutna az eszedbe. az idő segít,mint mindenben...ahogy telik az idő,majd egyre kevesebbet fogsz gondolni a lányra. ha lehet,kerüld vele a találkozást és minden fajta kommunikációt. ha pl ír neked emailt,smst,vagy a facebook-on levelet vagy a chat-en,akkor rázd le,vagy ne is válaszolj, vagy csak annyit,hogy "bocs,dolgom van"...de ne legyen ott a mindennapjaidnál, eltelik egy kis idő,és egy nagyot fogsz mosolyogni ezen a dolgon:)

az első szerelmet mindig nehezebb elengedni,elfelejteni mint a többit,de majd túl jutsz rajta,meglátod:)

2011. júl. 25. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!