Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elfelejtsem?
Ugyanez, csak másfél hónap járás után:S:S (Igaz, nálam ő kezdeményezett, de aztán ő is lépett le.) Hát, egy darabig pokoli nehéz lesz, az tuti. De aztán szép lassan továbblépsz... nekem a napokban volt a ,,holtpont" de a kedvenc bandám új CD-jén volt egy dal, ami mintha pont a helyzetemhez íródott volna... szal kezdek ,,kilábalni" a dologból:)
2011. júl. 23. 02:15
2/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos én a legmélyén vagyok :(
Azt tudom neked is javasolni, hogy keress valamit, amivel lekötöd magam. Nekem spec. az írás segített:)
2011. júl. 23. 02:19
4/12 A kérdező kommentje:
De ha valamit csinálok akkor is õ jut eszembe. Meg a másik egy utca van közöttünk szóval így kb. minden nap látom a barátjával
Valami csak van, ami nem rá emlékeztet:) Ha meg találkozol velük, tűnj vidámnak, kiegyensúlyozottnak! Hidd el, enni fogja a penész! A lényeg az, hogy ne lássa rajtad, hogy ,,izgalomba" jöttél attól,amit mondott neked!
2011. júl. 23. 02:23
Hülyén fog hangzani :) DE TUTI! ilyen hogy foglald el magad az puncs...
FUTÁS kifáraszt és jobb lesz tőle és szálkásabb is leszel , önbizalmad megnő.
keres egy másik lányt akár csak sex re csomó van menny fel párkereső oldalra és ott beszélgess lányokkal az is tud segiteni hogy ne legyél összezuhanva.
és gondolj abba bele hogy ez nemvolt olyan hosszú kapcsolat és sok lány van .
Őszintén megmondom nekem is hasonló a helyzetem csak nekem kb 40x hosszabb volt és 1 hónap alatt túltettem magam mert van egy célom amit el akarok érni és nekem ez segit.
Keres egy célt ( jó munka, szép albérlet stb) vagy csajozgass össze vissza itt ott amott az is tudja enyhiteni de a lányok csak enyhiteni tudják , megszüntetni nem.
csak az idő vagy egy cél ami az időd nagy részét lefoglalja .
2011. júl. 23. 02:48
Tesó, kezdj el rubik kockázni. Én már azt sem tudom hogyan hívták az utolsó bnőmet...
2011. júl. 23. 04:12
Ismerös érzés... csak én meg olyanba vagyok még mindig szerelmes, akivel még ha nem is lenne mellette senki akkor se jöhetnék soha össze :(
2011. júl. 23. 07:48
3425345324636 ilyen kérdés van! Felejtsd el 1-2 napig depis vagy az ok de nem tovább! Amúgy meg ugyan úgy barátok vagytok elmehettek ide-oda csinálhattok ezt-azt :P
2011. júl. 25. 00:29
Én az elsőtől szeretném megkérdezni, hogy másfél hónapnyi járás utána így bele voltál betegedve? Jézusom. Mi lesz veled/veletek (ez már mindkettőtöknek szól) ha mondjuk 3 év után hagynak el? Engem hagytak már el 3 év után, nah az nehéz volt. De egy ilyen rövid kis kapcsolat után így kibukni. Járj el bulizni, bandázz a haverokkal, itt a nyár, sokféle program van, és ismerkedj. Nem kell egyből új kapcsolatba beleugrani, flörtölj, éld az életed, és majd egy reggel úgy fog felébredni, hogy már nem is érdekel :) 23/L
2011. júl. 25. 00:55
Kapcsolódó kérdések: