Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig nekem kell "összeszednem" a férfiakat?
barátaim 80%-nál én kezdeményeztem, vettem fel velük a kapcsolatot. nem vagyok ronda, sokan mondják hogy jól nézek ki, de nem is ez a lényeg. a pasik egyszerűen nem kezdeményeznek nálam. aztán ha már én lépek akkor persze hogy kihasználják a helyzetet hogy egy csinos csaj rájuk mozdul. de még nagy love nem lett egyikből sem. röviden ennyi.
legutóbbi pasimat is én szedtem fel úgymond, és habár vele 1 évet voltam, de valahol mindig érezhető volt hogy nem volt meg az a szokványos udvarlási folyamat.
nem értem. most is tetszik egy fiú, de unom már hogy mindig én lépek és nem fordítva, hogy engem hódítanak. sok esetben meg mondták a exeim hogy ők már kiszúrtak, haverokkal beszélték hogy ott egy jó csaj, de akkor miért nem léptek? vagy annyira mégse vagyok az, hogy már komolyabban is gondolják?
szerintetek mit ronthatok el?
hát ez a baj. hogy sokszor én is csak azt éreztem hogy "hát ha már itt vagy akkor vágjunk bele" - kihasználva a helyzetet. és ez zavar.
minden eset más volt. egyszer neten kerestem ki az illetőt, egy suliba jártunk és írtam neki levelet. egyszer közös ismerősnek szóltam hogy segítsen.
Türelmetlen vagy, és ezzel összekevered a férfi, és női szerepeket egy kapcsolat kialakításánál. Mitől vegyen komolyan egy férfi, akinek te "megspórolod" előre a hódítás, az udvarlás időszakát azzal, hogy te "szeded" fel. Tehát valójában már semmi feladata nincs veled, mint elfogadni a felkínált lehetőséget.
Persze az ember nem oroszlán, vagy szarvas, de azért a természet, és a biológia elég jól és pontosan kialakította évezredek óta a párválasztás menetét. Ebben pedig a hím feladata elűzni a vetélytársakat, és meghódítani a nőstényt, ezzel is bizonyítva, hogy méltó és alkalmas példány az egészséges utódok nemzésére. Az embereknél ezen a folyamaton sokat "tompított" a civilizáció, de azért az alapvető késztetés genetikusan kódolt.
Próbáld meg egyszer, hogy ha kinézel egy pasit, nem magadtól esel az ölébe. Érzékeltesd vele, hogy nem lenne ellenedre, de hagyd egy darabig kűzdeni magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!