Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha megőrülök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megőrülök a gitározástól? A párom mindig gitározik!

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vegyél egy dobfelszerelést aztán addjad neki ahogy birod!Ki birja tovább.
2011. júl. 27. 07:11
 12/18 anonim válasza:
mond ,eg hogy csak akor gyakorojon amikor nem vagy te othon
2011. júl. 28. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Csókold nyakon és súgd a fülébe "én a fiúkat szeretem"
2011. júl. 28. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Keress egy olyat, aki rajzolni szeret.
2011. júl. 29. 12:53
 15/18 anonim válasza:
Használj füldugót, vagy kezdj el énekelni. Vagy keress magadnak egy hobbit, és menj el otthonról. Amúgy az én párom is gitározik, én szeretem hallgatni, bár jobban örülnék, ha a mosogatásban lenne ilyen buzgó...
2011. júl. 29. 22:10
 16/18 anonim válasza:
Az én párom is gitározik, de én szeretem hallgatni. Sőt imád gitározni. Vagy hallgatni szoktam és közben valami hasznosat csinálok, vagy én is gitározok vele:) Egyszer megmondtam neki, hogy örülök, hogy gitározik, de attól félek ez a kapcsolatunk rovására megy, és hogy egyszer fontosabb lesz neki a gitár, mint én. Megnyugtatott, hogy ez biztos nem lesz így, és azóta észrevettem, hogy amikor együtt vagyunk kevesebbet gitározik. :)
2011. júl. 30. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Én már megkaptam az a szemembe hogy többet vagyok a gitárral mint vele. De megértő nagyon és így fogad el. Én sem lennék képes azt mondani neki hogy vállasszon. A hobbija vagy én. Egymás hobbiját tiszteletben kell tartani.
2011. aug. 1. 07:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóhoz csatlakozok, igaza van :) hajrá, ne add fel egy ilyen kis semmiség miatt a kapcsolatod, inkább lepd meg és kezdj el te is valamin játszani :)
2011. aug. 1. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!