Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha megőrülök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megőrülök a gitározástól? A párom mindig gitározik!

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 16:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha ennyire zavar, akkor jól gondold meg, hogy vele akarsz-e maradni - mert a hobbyjáról nem fog a kedvedért lemondani, és ebben nagyon igaza van,
2011. júl. 22. 16:17
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem sokáig lesz a párod...
2011. júl. 22. 16:17
 3/18 anonim ***** válasza:
Mikor dolgozik? Ha el kezd gitarozni, menj el setalni.
2011. júl. 22. 16:18
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Mekkora probléma:D Irigyellek! Az enyém nem tud sajnos..

A hobbijától nem foszthatod meg, egyedül akkor van baj, ha az fontosabbá válik nálad számára. El kell fogadnod őt ezzel együtt, de persze azt pedig neki kell megértenie, hogy ez zavar téged. Ne kényszerítsd választásra, sohasem bocsátaná meg neked.. Inkább oldjátok meg, ha együtt éltek, legyen egy hangszigetelt helyiség, ahol játszhat. Ha pedig az a baj, hogy emiatt kevés időt tölt veled, azon is lehet segíteni.. Ne a gitárra fogd, mert a hiba őbenne van, ha hanyagol téged. Meg kell beszélni!

2011. júl. 22. 16:19
 5/18 anonim ***** válasza:
Vegyél füldugót...
2011. júl. 22. 16:23
 6/18 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki hogy inkább járjon el otthonrol kocsmázni vagy bárhova csak ne gitározzon. Na jó ez csak vicc volt. Örülj neki hogy nem az előbbieket csinálja. Az én páromat nem zavarja ha gitározok.
2011. júl. 22. 16:38
 7/18 anonim ***** válasza:

én örülnék, ha az uram gitározna :) énekelnék vele. :) bár elég fos hangom van, de imádok nótázni.

mi több, megkérném, h tanítson meg.

tavaly voltunk nyári egyetemen, és iszonyat jól összehozta a csapatot, h az egyik srácnak volt gitárja. mivel nemzetközi buli volt, így az angol nyelvű dalokba még a külföldi diákok is beszálltak.

2011. júl. 22. 18:20
 8/18 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit! igazatok van :D nem rinyálok többet ilyen mondva csinált problémákon :)

Köszönöm a válaszokat!!!!!

2011. júl. 23. 10:18
 9/18 anonim ***** válasza:

ha szereted a párod, nem probléma a hangszere, megszokod :)

Vagy, kezd el valami szép, nőies hangszeren játszani te is, én pl: csellózom ;)

2011. júl. 25. 19:06
 10/18 Anna119 válasza:
88%

nagy meglepetés lenne, ha egysercsak beszállnál mellé valami kalssz hangszerrel, vagy elkezdenél énekelni.

Én nagyon örülnék nkei. Gitározni tanultam, és énekeléni is szoktam. Volt, hogy megleptem a párom egy szép dallal. Nagyon boldog volt

18/L

2011. júl. 26. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!