Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás vagy nem szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás vagy nem szakítás?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátommal. Szakítás közelében járunk, de úgy érzem, hogy ha tényleg nem találkoznánk többet, abba belehalnék. Állandóan nézem az adatlapját, féltékeny vagyok mindenkire, végig nézem ki lett az ismerőse. (Tudom, beteges..) De nem tudom, hogy szeretem-e még. De ha nem szeretem akkor ez most mi?:/ Hagyjam őt?
2011. júl. 22. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
1 hétid ne keresd, és ne is nézd az adatlapját (tudom nem könnyű, voltam hasonló helyzetben)... és utána dönts.
2011. júl. 22. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ő szeret téged? Azért 3 év elég idő ahhoz hogy kialakuljon köztetek egy kapocs. Én úgy gondolom már nem szereted csak ragaszkodsz hozzá.

Én is voltam hasonló helyzetben,miután 2,5 év után szakítottunk mert úgy éreztem már nem szeretem rájöttem még is szeretem aztán amikor együtt voltunk megint úgy éreztem nem szeretem. Aztán már 6 hónapja szakítottunk és csak 1 hónappal a szakítás után jöttem rá hogy még is szeretem de már késő. Szerintem ne találkozz vele egy ideig,mond hogy szeretnél kicsit egyedül lenni,gondolkozni mert nem tudod mit érzel. Ne találkozzatok egy ideig,küzd le maradban ezt az érzést hogy nézegeted a neten és ha pár hét után is hiányzik akkor szereted. Csak ne hogy te is úgy járj mint én,hogy későn jöttél rá!

2011. júl. 22. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
szakitás forever (L)
2011. júl. 22. 14:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi !!
2011. júl. 23. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!