Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy egy éves kapcsolatom aminek csúnyán nagy csalódás lett a vége. Hogyan essek túl ezen a dolgon?
Figyelt kérdés
Jelenleg 17 fiú vok és nem merek egy lány iránt sem többet érezni mint barátság, mert amint lenne valami mindig eszembejut, hogy az előző kapcsolatomban mekkorát csalódtam. Az jár a fejemben hogy úgyis elhagyna, úgyse szeretne, túl fiatal vagyok még hozzá :S2009. ápr. 3. 22:06
1/3 anonim válasza:
Írnál a csalódásodról, mert itt a csóktól és a flörttől kezdve a hülyítés, kihasználás meg minden lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát úgy volt hogy mindig mondta hogy szeret aztán pedig 1 év előtt egy picivel elkezdett hanyagolni, nem találkoztunk, aztán veszekedés lett belőle mert nem hagyhatttam szó nélkül amit csinál. Aztán bejelentette hogy vége :S Pedig mindig mondta hogy szeret meg semmi baj nem volt :S Azt hiszem az új suli (gimi) miatt is sokat változott de akkor is :S
2009. ápr. 4. 09:48
3/3 anonim válasza:
Szard le. Amúgy is csak 17 vagy, még 18-19-20 évesen is lehet nőd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!