Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki volt már ilyen helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már ilyen helyzetben, az hogy lépett túl egy olyan szerelmen, aminek rohadt nagy csalódás volt a vége?

Figyelt kérdés
kort és nemet írjatok pls
2010. ápr. 24. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
szerelmes voltam másfél évig egy olyan férfiba aki csak ütött megalázott stb. és ráadásul neveltem a 2gyerekét. nem jött haza 3napig,fogtam magam leköltöztem vidékre a szüleimhez. 17/L
2010. ápr. 24. 09:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Haverok, buli, pálinka.

24/f

2010. ápr. 24. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
A pálinka az rajtam is sokat segített :)))
2010. ápr. 24. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha rohadt nagy csalódás volt, akkor a szerelem is gyorsan elmúlik, amit iránta érzetél. És így sokkal könnyebb túllépni rajta.

Én is óriásit csalódtam, és ez a csalódás elég volt ahhoz, hogy ne érdekeljen többé az, akibe nagyon szerelmes voltam. Ez van. A túl nagy "trauma" minden érzelmet kivégez...

De mivel az ex-el minden érintkezést megszakítottam lehet, hogy csak a "távolság" könnyítette meg az egészet.

És nem tudom mit éreznék, ha találkoznánk. Remélem erre nem fog sorkerülni...

20L

2010. ápr. 24. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:
sokan azt mondják, hogy " próbálj ne gondolni rá" és lekötni magad, egy részével egyetértek, de szerintem kell rá gondolni, mégpedig úgy, hogy az a férfi/nő akinek TE mindent megadtál(volna), mekkora fájdalmat okozott neked, és igazából nemszámít hogy te mennyire oda vagy érte, mennyire szereted, mert őt te nem érdekled (már). Ez gonosz, de nekem is így sikerült túl lépnem. Nem szabad azon gondolkozni, hogy milyen jó lenne vele lenni, mert nem lenne jó, csak Te rajongasz annyira érte sajnos ..Amúgy meg igen, járj el barátokkal mindenfelé, vagyolvass egy könyvet, nézzél filmet ilyesmi.. good luck :)
2010. ápr. 24. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van, én sem tudtam elfelejteni az exemet, amíg a régi szép időkre vágytam. Aztán elmagyaráztam magamnak, hogy neki nem kellek, hogy nem érdeklem, és az segített.

Egyébként van egy receptem: 2nap sírás, 1hét ivás a barátokkal, 1hét bulizás, 1 új pasi (a mennyiségek a szerelem mélységéhez mérten változhatnak, ez csak az alap). Belőlem a pia kihozta az érzéseket, a végén már teljesen közömbös voltam mindennel kapcsolatban. A buli újra életkedvet adott, és az új pasi... a szerelmet csak új szerelemmel lehet elfelejteni. :)

19/L

2010. ápr. 24. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:
összeszedtem egy új pasit, ennyi :D
2010. ápr. 25. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!