Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már ilyen helyzetben, az hogy lépett túl egy olyan szerelmen, aminek rohadt nagy csalódás volt a vége?
Ha rohadt nagy csalódás volt, akkor a szerelem is gyorsan elmúlik, amit iránta érzetél. És így sokkal könnyebb túllépni rajta.
Én is óriásit csalódtam, és ez a csalódás elég volt ahhoz, hogy ne érdekeljen többé az, akibe nagyon szerelmes voltam. Ez van. A túl nagy "trauma" minden érzelmet kivégez...
De mivel az ex-el minden érintkezést megszakítottam lehet, hogy csak a "távolság" könnyítette meg az egészet.
És nem tudom mit éreznék, ha találkoznánk. Remélem erre nem fog sorkerülni...
20L
Az utolsónak igaza van, én sem tudtam elfelejteni az exemet, amíg a régi szép időkre vágytam. Aztán elmagyaráztam magamnak, hogy neki nem kellek, hogy nem érdeklem, és az segített.
Egyébként van egy receptem: 2nap sírás, 1hét ivás a barátokkal, 1hét bulizás, 1 új pasi (a mennyiségek a szerelem mélységéhez mérten változhatnak, ez csak az alap). Belőlem a pia kihozta az érzéseket, a végén már teljesen közömbös voltam mindennel kapcsolatban. A buli újra életkedvet adott, és az új pasi... a szerelmet csak új szerelemmel lehet elfelejteni. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!