Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
RaksashaGirl kérdése:
"Az a jó párkapcsolat amiben már mernek egymás előtt fingani. " Ez most komoly? XD
Figyelt kérdés
Valahol hallottam régebben, és most eszembe jutott mikor egy kérdést olvastam. Mi a véleményetek erről a vicces "mondásról"? :D2011. júl. 21. 23:57
21/25 anonim válasza:
Barátnőm, mesélte, hogy a fingásst fegyverként használta.. :)
párja folyton az anál se.xre probálj rávenni, hiába mondja, hogy nem.. stb.. folyton lefekvéskor a seggét kotorja neki.. ő meg tök ki van, hogy nem érti.. Néhány napja belázadt, és bekajált.. hagymát babot.. mit tudom én.. este.. mikor jött a szokásos.. fenék tapi, olyat odafingott... direktbe..mikor mesélte döltem a röhögéstől. . idézem " most már tudja, hogy az a lyuk mire való" 28 lány
22/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: TE jó ég.. xD Sírok a röhögéstől.. Jó módszer, de nekem szerintem nem lesz rá szükségem, mert bár a párom szerinte is undorító, egyben azt is mondja hogy mindent ki kell próbálni.. De én nem hagyom magam.. xD
2011. júl. 23. 00:50
23/25 anonim válasza:
tegnap 22:09!
Azt a kurv@ életbe:D
24/25 anonim válasza:
hat kirohogtem jol magam meg a kis kavet is szetpricceltem itt a kompi korul, maj meg kell magyarazzam az aszonynak mi is tortent de szoval en is kb 3 het utan dudalgattam szabadon nem beszelve a fantasztikus pombas szinekben a feknyomokrol a gatyaba
25/25 Rat Poison válasza:
22:09 barátnője leleményes és humorban igen gazdag nőci lehet.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!