Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig erdemes "tappogni-tatty...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig erdemes "tappogni-tattyogni langyos vizben" egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Masfel eve vagyunk egyutt a parommal. Igaan nagy szerelem (volt) allando tisztelettel, szeretettel, szenvedellyel, turelemmel. Aztan valami kezdett valtozni, illetve lehet, hogy inkabb felszinre kerulni. NEha ha problemank volt kiakadtam, ugy adtam elo egybol hogy orditottam. Aztan megtanultam csendben, szepen emebr modjara kommunikalni. Azt vettem eszre, hogy a parom mig "szepen beszelek", mig turelmem van, aranyosan megprobalom megbeszelni a problemamat, addig meg sem szolal. Ugy erzem magam, mint aki a falnak beszel...nem tiszteletlen szoval ramnez ilyensmi, de azt mondja nincs mit mondjon ilyenkor, es nincs mit mondjon. En nem tudom ezt megerteni, hogy hogy letezik az, hogy "nincs mit mondjon"...tenyelg szepen probaltam beszelni vele nem szolt semmit. Annyira duhit mikor ilyen, hogy addig turazom magam, mig elsirom magam...ilyenkor rendszerint mar "muszajbol" is mond ket szot, e annyi, ilyenkor altalaban meg nem temaba vag, hanem menti ami mentheto. En nemtudok egyedul tenni, nemtudok egyedul kommunikalni a kapcsolatban. Ami nekem (s szerintem egyebkent minden) kapcsolatban elengedhetetlen...mondtam ezt neki is, o ugy erzi nem tehet errol. Eleg reg igyvan ez, mondtam neki, hogy gondolja at, es ha tud mondani valamit akkor szoljon. Azthiszem felunk kimondani, hogy VEGE...es szerintem nem is akarjuk kimondani mert szeretjuk egymast. Mit lehet tenni? mit tegyek? 19 evesek vagyunk...
2009. ápr. 3. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nálunk két hónapig volt ez... mi is féltünk kimondani mert szerettük egymást..végül ő kimondta..összevesztünk és én úgy döntöttem erős maradok és elharagítottam magamtól,hogy ne akarjon visszajönni,mert tudtam h nem működne..fáj még,de az idő és a barátok mindent meggyógyítanak..tartsatok pl szünetet,próbáljátok ki milyen a másik nélkül..még az is lehet h rájöttök nem tudtok egymás nélkül élni sok sikert!
2009. ápr. 3. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:

:) koszi sajnalom, hogy kimondtatok:(

...igazabol annyi minden osszekot minket...sajnalnam...es szeretem...es o is. megis kicsit ugy erzem lehet jobb lenne.Es nem tagadom, felek is...:(

2009. ápr. 3. 21:34
 3/4 anonim válasza:
100%
Ennek így semmi értelme, hogy tovább folytatódjon!Előbb-útóbb úgyis vége lesz, akkor inkább legyen elöbb, miint utóbb.Ha tovább folytatjátok ezt a kapcsolatot csak elpazaroljátok a drága időtöket olyanra, akivel még a problémákat sem tudjátok megbeszélni!Ez már nem szerelem csupán kötődés hozzá, hiszen mint mondtad másfél éve eggyütt vagytok és ez elég hosszú idő.Ne félj kimondani azt, hogy vége, ezt a kapcsolatot már cak a csoda menthetné meg!
2009. ápr. 3. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Mint irtad a "csoda" es lehet, hogy en erre vagyom...ez a srac az eletem...olyankor jott amikor nem vartam es olyankor volt mellettem mikor a legnagyobb szuksegem volt ra...felek azt mondani, hogy nincs tovabb, szeretem. :((
2009. ápr. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!