Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinézet miatt visszahőköltél-e már egy kapcsolatból/kapcsolat elől?
Szerintem ez nem aljasság, a külső a legfontosabb, bárki bármit mond. Csúnyácskább emberekkel kevesebben is állnak szóba, kevésbé keltik fel mások érdeklődését (minden tekintetben). Van egy csajszi, aki hajt rám, helyén van a szíve, nem elhanyagolt külsőleg, intelligens stb... De a mosolya és a hangja valami borzalom és olyan szomorkás fejet vég állandóan. :s Még elképzelni sem tudok vele semmit, nemhogy...
19f
Nem. Mint ahogy csak a külseje miatt sem jártam senkivel (na jó, volt egy, 15 éves koromban, de tartott az is jó egy hétig), de csak azért sem, hogy rendes.
Kétszer is volt viszont, hogy valaki úgy fogott meg, hogy egyáltalán nem tetszett, olyan lehengerlő volt a stílusa, az önbizalma, az intelligenciája.
volt ilyen, úgy is hogy én hőköltem vissza, úgy is hogy tőlem...
utóbbi volt "előbb", kicsit bántott is a dolog, de aztán amikor fordítva történt megértettem, hogy milyen ez :)
azóta nem is izgat, mert tudom, hogy ennek semmi köze ahhoz hogy a másik hogy néz ki úgy általában, vagy tetszik neked vagy nem, nincs mit ezen bánni, így megbántódni se érdemes miatta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!