Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinézet miatt visszahőköltél-e már egy kapcsolatból/kapcsolat elől?
"mindíg féltem, ha átöleltem, hogy véletlenül letörök róla valamit :D"
hát ez jó :)
én is nagyon vékony vagyok, de azért nem kell az ilyentől félni, nem törünk el olyan hamar, mint ahogy azt gondolod :)
Nos, azt hittem kevesebben vagyunk ilyen aljasok :) Nekem is volt egy udvarlóm, akinél rendesebbek, kedvesebbet ritkán talál az ember, érdeklődési körünk is megegyezett, és tudom, hogy a kapcsolatunk harmonikus, kiegyensúlyozott lett volna. DE ő is kövér és valahogy taszított. Ahányszor evett csak a legördülő kilókat láttam lelki szemeim előtt. El sem tudtam volna képzelni vele a nemi életet. Visszautasítottam. Azóta jópárszor megbántam már a tettem, akárhányszor újratalálkozok vele rájövök, hogy miért nem működött volna, és mégiscsak arra a következtetésre jutok, hogy jól döntöttem :)
Azóta férjes nő vagyok, a párommal megvolt a külső vonzalom is, és mostmár tudom, hogy enélkül nem lett volna teljes a kapcsolat.
Miért van az, hogy aki alacsonnyal nem akart kapcsolatot, azt lepontozzák, de aki kövérrel, azt nem? :D (értem én, hogy az előbbin nehezebb változtatni, de sokaknak bejönnek a dundibbak... na mindegy)
Szóval tőlem hőköltek már vissza a kinézetem miatt... pontosabban elég egyértelmű volt, hogy bejövök a srácnak, mert amikor kettesben voltunk, csókolóztunk, vonzalom jelei, és a többi, de a barátai előtt már nem mert felvállalni, mert kissé kövérebb voltam az átlagnál (nem 100 kilós). Fiatalság, bolondság, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!