Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbíztok a párotokban mindig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbíztok a párotokban mindig, minden körülmények közt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 21:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy amiről nem tudok azért nem fáj a fejem. A probléma ott kezdődik amikor folyamatosan kell a másiknak bizonygatni, hogy szeret.
2011. júl. 26. 01:05
 12/24 anonim válasza:
Olyan szempontból mindig, minden körülmények között, hogy nem kell neki más nő, és el is engedem bárhova, bár nagyon hiányzik, ha pl. pár napos kirándulásra megy. Viszont ha megigéri, hogy kóla helyett ásványvizet fog inni, meg nem eszik meg egy tonna fagyit...hát... :p
2011. júl. 27. 12:51
 13/24 anonim ***** válasza:
52%

Nem,soha,semmilyen körülmények közt! :D

Igen,egy korábbi válaszolónak igaza van abban,hogy ez az egyik alapja egy normális párkapcsolatnak. :)

A miénk emiatt nem normális -.-" egyszerűen megbízhatatlan :( csak nagyon nagyon szeretem,azt képtelen vagyok elhagyni Őt ezért... "Se Vele,se nélküle" :/

16/L

2011. júl. 29. 00:22
 14/24 Nemo15 válasza:
En megbiztam...es megszivtam...
2011. júl. 29. 00:31
 15/24 anonim ***** válasza:

Igen. A kölcsönös szerelem és bizalom a kapcsolatunk alapköve. Már 4 éve tökéletesen működik, sose volt okom bizalmatlanságra, ahogy neki se. :)

20/L

2011. júl. 29. 00:37
 16/24 anonim válasza:
Nem, mindig távcsővel figyelem parókában meg ilyen fura kém cuccokban...
2011. júl. 29. 01:47
 17/24 anonim ***** válasza:
A barátom jövő héten megy egyedül fesztiválozni. Azt mondta, ha rámoccanna valaki, majd elkezd rólam mesélni. Tudom, hogy bízhatok benne ilyen téren. :)
2011. júl. 29. 01:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Én nagyon féltékeny típus vagyok, de ennek ellenére teljesen megbízom a barátomban. Tudom hogy szeret, annyiszor bizonyította már, és a mai napig is azt teszi, lassan 2 év után. Bizalom nélkül nem működik egy kapcsolat.
2011. júl. 29. 02:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt játszom el, hogy igen. Abban a pillanatban, ahogy csak megsejtem, hogy volt egy kalandja, nekem is lenne. Ő biztos nem talál olyan könnyen nőt, ahogy én egy alkalmas pasit. Ezt elmondtam neki az elején is, jobban működik, mint a féltékenység és a megjátszott bizalom. Ha nélkülem menne partyzni vagy bármi ilyesmi, megnézhetné magát.

Írhatnék ódát a bizalomról, de név nélkül miért ne írhatnám le a valóságot?

2011. júl. 29. 07:18
 20/24 B.angel ***** válasza:

Utolsóéval értek egyet!

Egyébként meg a bizalomról ennyit: Igen bízok majd abban a páromban, aki tényleg megérdemli. A mostani/volt páromban is bíztam egy ideig és hát megszívtam. Akkor köszöntem szépen a bizalmat! :)

2011. júl. 29. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!