Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbíztok a párotokban mindig, minden körülmények közt?
Nem,soha,semmilyen körülmények közt! :D
Igen,egy korábbi válaszolónak igaza van abban,hogy ez az egyik alapja egy normális párkapcsolatnak. :)
A miénk emiatt nem normális -.-" egyszerűen megbízhatatlan :( csak nagyon nagyon szeretem,azt képtelen vagyok elhagyni Őt ezért... "Se Vele,se nélküle" :/
16/L
Igen. A kölcsönös szerelem és bizalom a kapcsolatunk alapköve. Már 4 éve tökéletesen működik, sose volt okom bizalmatlanságra, ahogy neki se. :)
20/L
Azt játszom el, hogy igen. Abban a pillanatban, ahogy csak megsejtem, hogy volt egy kalandja, nekem is lenne. Ő biztos nem talál olyan könnyen nőt, ahogy én egy alkalmas pasit. Ezt elmondtam neki az elején is, jobban működik, mint a féltékenység és a megjátszott bizalom. Ha nélkülem menne partyzni vagy bármi ilyesmi, megnézhetné magát.
Írhatnék ódát a bizalomról, de név nélkül miért ne írhatnám le a valóságot?
Utolsóéval értek egyet!
Egyébként meg a bizalomról ennyit: Igen bízok majd abban a páromban, aki tényleg megérdemli. A mostani/volt páromban is bíztam egy ideig és hát megszívtam. Akkor köszöntem szépen a bizalmat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!