Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretek egy fiút, és úgy gondolok rá mint a jövőbeli partneremre, akkor is "paráznaságnak" számít bárminemű testi kapcsolat?
én is így vagyok =/
az egyház még mindig bűnnek tekinti, de szinte senki sem tartja be, viszont a több évezredes dolgok megváltoztatása valószínűleg hatalmas vitákhoz vezetne
ergó mindenki szeretkezik, aztán esetleg meggyónja
én lefeküdtem a barátommal és nem bántam meg, Isten látja szívem; szerelemből tettem (=
16/l
nem tudom, Isten mit gondolhat erről =S
szerintem ha az mellett szép életet élsz, simán jöhet egy adag mennyország (=
Egyértelműsítette? Elvileg az a pogányokra (=zsidókon kívül mindenki) nem vonatkozik, na meg csak a házasságtörésről szól, amit meg annyifélén értelmeznek ahány ember +1. Meg elvileg a puszta behatolásról szól tulajdonképpen, avagy legyé' szűz, mikor a színe elé járulsz megházasodni. Ja, és nemmellesleg akkoriban a házasságok tizenéves korban történtek.
Bonyolult. Vagy fogod a Bibliát, és értelmezed, ahogy akarod, vagy egyenesen megkérdezed a Nagyfőnököt, bár ha válaszol, skizofrénnek titulálnak.
Igen, ez így szép is lenne, de mi arra a garancia, hogy nem fogtok szakítani?
Hűha, ateista barát/barátnő nem biztos, hogy fog ilyen "hülyeségre" várni... Ez már kicsit nehezebb kérdés így. Majd gondolkodom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!