Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek?
Van egy párom több mint 5 éve.23 évesek vagyunk mind ketten.Néha úgy érzem vele kéne leélni az életemet, de ha meg nem vele vagyok akkor már sokszor gondoltam a szakításra is.Mostanában sokszor ingerült is vagyok vele.Idegesít, de máskor meg tök jól érzem vele magam.A családja is taszít, mert nagyon alpári egy népség.Teljesen az én családom ellentéte.Mondjuk nem nagyon találkozom velük.A párom sem rajong annyira értük.
A párom azt akarja költözzünk össze.De én nem tudom mit csináljak.Nem vagyok biztos magamban.A jövőbeni terveink is eltérnek.Ő falun venne házat én inkább városban.Laktam pár évig falun nem igazán szeretem.De őt ez nem érdekli.Igazából mindíg csak a saját igényeit hajtogatja a jövőre nézve, hogy ő mit akar.Amit mondjuk én szeretnék azt úgy veszem észre, hogy nem igazán érdekli.Csak azt hajtogatja, hogy költözzek oda hozzá.
Néha irígy is vagyok rá,mert ő jól fizető munkát talált én meg sajnos nem találok semmit.Egyfolytában a pénzről beszél, hogy a héten mennyit keresett meg hogy ő milyen jól érzi magát a munkahelyén.Persze örülök neki, de rosszul is esik, hogy nekem meg munkám sincs.Pedig keresek.
Csak hétvégente találkozunk meg ritkán hétköznap.Szex is heti 1x van már vagy 2 éve.Mondjuk az jó.De régebben több volt.Nekem nincs hozzá kedvem meg ugye alig találkozunk és nem akarom végigszexelni az egész hétvégét hanem csak úgy simán együtt tölteni az időt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!