Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valami rossz nekem, folyton azzal jön, hogy neki milyen rossz, mégis mit lehet kommunikálni ilyenkor, vagy hogyan felé?
Ha felajánl valamit, azt általában teljesíti de ha én kérem, nem nagyon. Egyszer azt mondta, hogy néma gyereknek az anyja sem érti a szavát, szóval mondjam meg neki mire van szükségem. De hát ez veszett fejsze nyele.
Ő nem tud kevesebbet gépezni, mert ez a mindennapi esti program. Pedig mondtam, hogy ez engem magányossá tesz, hogy hiába megyek át, lesz*r. Nem tudom megkérni sosem pl., hogy segítsen nagybevásárolni heti 1x, mert nincs autóm. Persze, eddig is megoldottam egyedül, de mondtam sok mindent kell néha venni. Röhögött, hogy szóval hordárnak akarom használni?
Ő nem, ő utál vásárolni, simán megoldja egyedül tök más időpontokban. A családjának csettintésre segítenie kell mindenben persze. Mondom, majd ha együtt lakunk, ezek úgyis közös feladatok lesznek. Lezárta annyival, hogy így van, addig meg... De addig mi? Minek költözzön össze két ember, ha semmit nem tesznek érdemben a másikért, ha megkérjük már előtte sem? Vagy ez ilyen férfi dolog?
Szóvá teszem, ha elfelejt dolgokat, amik fontosak lettek volna, és hogy rosszul esik. Nagyon ritkán megy neki a bocsánatkérés, de mindig mondja, hogy nagyon rosszul érzi magát amiatt, amit tett/nem tett, ugye.
Ma gyakorlatilag nem tudtam aludni, sajnos ez velem megesik. Ő meg nyilván felébredt arra, hogy óránként kikeltem az ágyból vagy inni, vagy pisilni, amíg csak sikerült, nagy nehezen. Persze reggel megkérdezte miért nem tudtam aludni, de azzal nyugtázta az egészet, hogy nagyon kómás, mert jól összezavarta a bioritmusát a mászkálásom. Mert hogy ő nyilván felébredt arra, hogy felkeltem, visszajöttem. Meg hogy így már érti, miért alszom hétvégén 10-ig, hiszen le se fekszem időben. Köpni-nyelni nem tudok, hogy mondhat ilyen f*szságot, mikor reggel 6 előtt kelek minden nap, és sosincs esélyem 8 órát aludni, hát hogyan, meg mikor pótoljam?
Minden férfinak és nőnek megvannak a maga hülye dolgai, de én ebbe kezdek kikészülni. Egyszer bele nem gondolna, hogy én amúgy hol is vagyok meg miért, ennyire nem lehet önzőnek lenni.
Egyszer kell szakitani.
A szakitast nem manipulaciora hasznalom,hanem arra,hogy vegleg eleg volt valakibol. Elveszi a helyet az eletembol olyantol,aki tenyleg tud szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!