Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 év feletti srácok! Örülnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év feletti srácok! Örülnétek ilyen gyerekes ajándéknak?

Figyelt kérdés

Még csak pár hónapja vagyok a barátommal, egyszer voltam nála és feltűnt hogy nincs egyetlen plüssállata se, gondoltam veszek neki csak úgy egyet, de nem vagyok benne biztos hogy örülne vagy inkább hülyének nézne? 25 éves.

Ti örülnétek ha a barátnőtöktől ilyet kapnátok?

Csak szeretnék neki adni valamit, mert ő is mindig vesz nekem ajándékokat.

Lányok is válaszolhatnak ha adtak már ilyesmit a barátjuknak, mit szólt hozzá?

2011. júl. 19. 21:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem aranyos. meg ha nem tetszik neki,az se világ vége, mert a lényeg szerintem az hogy tőled kapta,gondoltál rá.
2011. júl. 19. 21:33
 12/24 anonim ***** válasza:
ha már megvetted add oda neki, de többet ne nagyon vegyél neki. Ajándékboltban sokmindent lehet venni, ha nincs semmi ötleted ott vegyél valamit.
2011. júl. 19. 22:13
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

Én örülnék neki! Bár én sem gyűjtöm a plüssállatokat, de tudnám, hogy szeretetből kaptam, és mindig a lány jutna róla eszembe!

Ha Te jó ötletnek tartod a dolgot, akkor ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek róla.

28F

2011. júl. 20. 00:07
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem tudsz mit venni neki, akkor legyen a pénz az ajándék! (Adj neki pénzt.)
2011. júl. 20. 01:48
 15/24 anonim ***** válasza:
46%
nem rossz ötlet egy plüss kutya , bár én személy szerint egy plüss idegsejtnek jobban örülnék , az legalább még vicces is xD
2011. júl. 20. 07:42
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szuper ötlet a plüsskutyus, ha a kutyákat nagyon szereti. Annyi aranyos plüssálatka van, biztos találsz majd neki valót:)A pasik mutatják a macsót, de szerintem legbelül örülnek az ilyen kis figyelmességnek.
2011. júl. 20. 14:19
 17/24 csokeee ***** válasza:
szerintem nagyon aranyos lenne :P mondjuk attól függ ..humoros fajta ??
2011. júl. 20. 19:41
 18/24 ikoN55 válasza:
vegyél neki egy tűt egy kanalat meg egy gyujtót :D meg egy kis anyagot neki :D dehogy csak vicceltem szerintem mivel 25 éves vegyél neki egy jó minőségű Whiskey-t vagy Bor-t vagy nemtudom de valami tömény pia legyen :DD nyugi nem issza meg ha szeret :))
2011. júl. 31. 11:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért kell szegényt szidni! Jó ajándék ötlet mert te jutsz eszébe róla nekem sincs egy plüssállat se a szobámba :D
2011. júl. 31. 11:10
 20/24 William Szexpeare ***** válasza:
10%
Szerintem nem rossz ötlet,de télen add oda,mert akkor lesz mivel tüzelni...
2011. júl. 31. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!