Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan rohadt egyedül vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rohadt egyedül vagyok. Szükségem lenne egy férfire de hogy?

Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok csúnya,átlagos alkat(162 cm 51 kiló) Félős:( Ez az egy nagy baj..Próbáltak már felszedni pont az eseteim voltak nagyon helyesek,de elszúrtam.Olyan szar:( Jó lenne valakihez éjjel odabújni csókolgatni,de valamiért nekem nem mennek a párkapcsolataim.18 éves létemre félek...Mit csináljak?
2011. júl. 19. 20:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
szívesen beszélgetnék veled erről, budapesti vagy?
2011. aug. 22. 18:41
 32/33 T.T.Z. ***** válasza:

Jobb félni mint megijedni :)

Szóval: Nem rontottál el semmit. Szerintem egyáltalán nincs semmi baj a magasságoddal sem. Ha ismerkedsz srácokkal és randizol is velük csak nem jössz össze velük azzal sincs semmi baj. Fog jönni olyan fiú is akit nem tudsz "lerázni" mert meglát benned valamit és kitartó, ha neked is tetszik akkor meg úgysem fogod nagyon riogatni magadtól. A lényeg, hogy minden menni fog magától, ne keseregj csak vidáman. A mosolygós lányok jobban bejönnek nekünk férfiaknak. :)

36/F

Egyébként egyet értek a 18.25-ös kommentel.

2011. aug. 22. 18:47
 33/33 anonim ***** válasza:
Ha ő a 162 centijével alacsony, akkor én mi vagyok az én 153 centimmel? O.o
2015. okt. 18. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!