Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan rohadt egyedül vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rohadt egyedül vagyok. Szükségem lenne egy férfire de hogy?

Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok csúnya,átlagos alkat(162 cm 51 kiló) Félős:( Ez az egy nagy baj..Próbáltak már felszedni pont az eseteim voltak nagyon helyesek,de elszúrtam.Olyan szar:( Jó lenne valakihez éjjel odabújni csókolgatni,de valamiért nekem nem mennek a párkapcsolataim.18 éves létemre félek...Mit csináljak?
2011. júl. 19. 20:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Küldj nekem privátot és megbeszéljük!

20/F

2011. júl. 19. 23:09
 22/33 anonim ***** válasza:
Könnyen beszélnek azok akiknek már van boldog párkapcsolatuk, és mondják mosolyogva, hogy ne görcsölj meg ugyis jön majd csak várj. -.- Az a baj ezzel, hogy akinek nincs pl én is vágyok már egy barátnőre. Szóval akinek nincs az nem tud laza lenni, mert már csak dacból is szeretne magának valakit, hogy ő is boldog lehessen. Aki már régóta egyedülállő annak nem tanács kellene, hanem inkább bemutatni valakinek, hátha összejöhet vele, ez lenne a legnagyobb segítség, nem az hogy várj a pillanatra, ezzel csak mégjobban fog fájni, hogy várjon. Eddig is azt tettük, és továbbra is ezt tegyük?? :/
2011. júl. 19. 23:18
 23/33 anonim válasza:
én nem fogom mondani hogy írj privátot, de ha megengeded, én írok és megpróbálok segíteni, az ilyenekben állítólag jó vagyok ;)
2011. júl. 21. 08:22
 24/33 anonim válasza:
előző voltam, 23:18-nak igaza van!
2011. júl. 21. 08:27
 25/33 anonim ***** válasza:

Kedves "07-19 23:18"! Ja, könnyen beszélnek... Nekem sincs egy ideje barátnőm, aztán mégsem panaszkodom. Azóta kimeszeltem a pincét, rendetraktam a garázsban, kijavítottam a kocsim összes apró hibáját és felújítottam két motorkerékpárt. Érted, csak azért zavar annyira mert nincs mivel elfoglalnod magadat.. :P

Egyébként a 162 centiben nincs semmi kivetnivaló.

25F

2011. júl. 23. 21:38
 26/33 anonim válasza:

Szia ha gondolod írj és segítek neked:) vagy ha nem sikerül akkor barátok leszünk! Én is ilyen voltam mint Te:SSS

18/F

2011. júl. 25. 00:39
 27/33 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 00:39

u.i.: bnőm van! és remélem Te lány vagy:D

2011. júl. 25. 00:40
 28/33 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatra lelkileg is fel kell készülni. Ez nekem is 18 éves koromra alakult ki. Ha már feladtad, hogy a tökéletest keresd és elfogadtad, hogy a párodnak lehetnek kiábrándító hibái, akkor állsz készen. Egy kapcsolat nem csak cukormáz, romantikus csókok és gyertyafényben szeretkezés. Próbálkozz, nincs mitől félned. Ha készen állsz nem fogod elszúrni, mert túl fontos lesz ahhoz, hogy elszúrd. Én ezt így látom :)

21/L

2011. aug. 22. 18:25
 29/33 asdface ***** válasza:
Ha Debrecen vagy annak közelébe laksz, akkor írj bátran.
2011. aug. 22. 18:31
 30/33 anonim ***** válasza:
Szia! Írj egy privát üzenetet, ha ismerkedni szeretnél. :-) 26/F
2011. aug. 22. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!