Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rohadt egyedül vagyok. Szükségem lenne egy férfire de hogy?
Küldj nekem privátot és megbeszéljük!
20/F
Kedves "07-19 23:18"! Ja, könnyen beszélnek... Nekem sincs egy ideje barátnőm, aztán mégsem panaszkodom. Azóta kimeszeltem a pincét, rendetraktam a garázsban, kijavítottam a kocsim összes apró hibáját és felújítottam két motorkerékpárt. Érted, csak azért zavar annyira mert nincs mivel elfoglalnod magadat.. :P
Egyébként a 162 centiben nincs semmi kivetnivaló.
25F
Szia ha gondolod írj és segítek neked:) vagy ha nem sikerül akkor barátok leszünk! Én is ilyen voltam mint Te:SSS
18/F
A válasz megírásának időpontja: ma 00:39
u.i.: bnőm van! és remélem Te lány vagy:D
Egy kapcsolatra lelkileg is fel kell készülni. Ez nekem is 18 éves koromra alakult ki. Ha már feladtad, hogy a tökéletest keresd és elfogadtad, hogy a párodnak lehetnek kiábrándító hibái, akkor állsz készen. Egy kapcsolat nem csak cukormáz, romantikus csókok és gyertyafényben szeretkezés. Próbálkozz, nincs mitől félned. Ha készen állsz nem fogod elszúrni, mert túl fontos lesz ahhoz, hogy elszúrd. Én ezt így látom :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!