Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakit ennyire szeretni?
Annyiszor megbántott,amiket mondott..ma is ezt írta msnen,mikor egy bizonyos lányról beszéltünk:
"akkor beszéltem vele utoljára émost igy belegondolva hanormális lenne jólenne sétálni HA közel lenne.."
Meg sok mindennel még bántott.De én szeretem,nem akarom elhagyni és fáj a szívem.. megnyugtatna valaki?
Jó, már kezdtem attól félni, hogy az agyamra ment a meleg, és elhomályosodott az elmém :)
Közben beugrott, a napokban volt itt két lány, akik járnak, és felváltva sértődtek be egymásra, és írtak ki kérdést egymással kapcsolatban, aztán még írogattak is egymásnak válaszban. Most is ti vagytok azok? Mert akkor igazán nem értem, miért nem egymás között rendezitek le a problémáitokat. Elég gáz lehet egy olyan kapcsolat, amit ennyi ember bevonásával kell egyben tartani. Nekem ez annyira abszurd, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!