Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakit ennyire szeretni?

Figyelt kérdés

Annyiszor megbántott,amiket mondott..ma is ezt írta msnen,mikor egy bizonyos lányról beszéltünk:

"akkor beszéltem vele utoljára émost igy belegondolva hanormális lenne jólenne sétálni HA közel lenne.."

Meg sok mindennel még bántott.De én szeretem,nem akarom elhagyni és fáj a szívem.. megnyugtatna valaki?

2011. júl. 19. 19:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%
Ne szomorkodjál, a zserelem ilyen, úyg jó, ha fáj.
2011. júl. 19. 19:33
 2/17 anonim válasza:
19%
Tudom mit érzel,velem is van ilyen :S Bele kell tőrödni ez van sajna,hiába próbálnék ellene bármit tenni...Lehetetlen...
2011. júl. 19. 19:35
 3/17 A kérdező kommentje:
Egyszerűen sírok,a kétszázas zsepi elmegy.. HOGY BÁNTHAT VALAKI VALAKIT ENNYIRE,ha tudja hogy szereti?És őis mindig ezt mondogatja..hogy szeret..de már nem hiszem el..
2011. júl. 19. 19:36
 4/17 anonim ***** válasza:
62%
Nyugodj meg:D Ha nem akarod elhagyni, akkor ne hagyd el. Örülhetsz mert így tovább fog fájni a szíved. Ő bunkó. De onnantól kezdve hogy ennyiszer hagyod magad megalázni ez már a te hülyeséged. Nyugi, ne parázz. Majd ha közelebb lesz egy csaj ő fog elhagyni. Majd megírja msn-en. Vagy még ott se.
2011. júl. 19. 19:38
 5/17 anonim ***** válasza:
31%
Tenyleg szakits....
2011. júl. 19. 19:41
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
Én nem értem, sétálna egy lánnyal? Ez bánt, hát kérdezd meg, hogyha veled van, miért sétálgatna mással. Én nem értem miért itt sírtok ahelyett, hogy rögtön reagálnátok nekik. Én leüvölteném a fejét és ha nem segítene ez sem, dobnám.
2011. júl. 19. 19:43
 7/17 anonim ***** válasza:
22%
Na itt haggyátok abba oké? Szeretem őt mindennél jobban és nem kell nekem más, ne mondjátok már hogy haggyon el, nem tudjátok elképzelni, hogy mennyire szeretem őt:(
2011. júl. 19. 19:44
 8/17 ava87 ***** válasza:
62%
Most csak én nem értem, hogy miről van szó?
2011. júl. 19. 19:46
 9/17 anonim ***** válasza:
46%

Mivel bántott meg még? Ha csak azt mondta, sétálna azzal a lánnyal, lehet, hogy csak féltékennyé akar tenni, mert nem érzi eléggé a szereteted?

Vannak ennél súlyosabb esetek is, ha a pasi félrek.fél stb.

az is számít, hogy mióta vagytok együtt.

de ha állandó jelleggel bánt, tényleg nem érdemes vele szenvedned, mert ha ő vagy, akkor ő nem szeret téged.

és nem biztos, hogy azért, mert nem akar ... vannak szociopata, szívtelen emberek sajnos.

2011. júl. 19. 19:47
 10/17 anonim ***** válasza:
62%
Én sem
2011. júl. 19. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!