Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tévő legyek? Van egy nő....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tévő legyek? Van egy nő. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A neve Évi 36 éves.Én Robi vagyok 22 éves.Szomszédok vagyunk beleszerettem:( Férjes,gyereke van,de ennek ellenére mégis szeretem,kívánom,akarom.Már már előfordúlt az is hogy vele álmodtam(Nyújtja nekem a kezét álmomba megjelenik mint Jézus vagy Szűz Mária és ezt mondogatja "gyere Robi az örök boldogságba":( nagyon fáj,hogy tudom hogy nem lehet az enyém mert férje,gyereke van.Azaz a gyerek még nem is lenne akadály csak a férje...:(Kérlek szépen segítsetek:( SZERETLEK ÉVI!:( Segítsetek kérlek:(
2011. júl. 19. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem is 14-15 évvel idősebb férfiak tetszenek, Akkor egy férfinak is tetszhet egy 14 évvel idősebb nő. Nem értem ez miért ennyire meglepő..

Hát ezen mi nem tudunk segíteni. Sajnos.

Vagy együtt élsz az érzéssel, vagy megtanulsz felejteni és elhatárolódni.

2011. júl. 19. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért írsz neveket? Hogy hitelesebb legyen? Hát, szerintem ez a sztori anélkül is elég nevetséges, de így számomra már a hónap viccévé nőtte ki magát. Ha pedig komolyan ilyen a stílusod, akkor szerintem javíthatatlan vagy az anyakomplexusoddal együtt.
2011. júl. 19. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért jó lenne ha tovább is látnál mint a szomszéd kertje. :) Amúgy meg húzd meg párszor, aztán úgyis ráunsz. :)
2011. júl. 20. 20:29
 14/14 anonim válasza:
9. parancsolat: Felebarátod házastársát ne kívánd!
2011. júl. 21. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!