Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még túl korai? (bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még túl korai? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.És tetszik egy fiú de nagyon :) Szeretném megkérdezni, hogy a kapcsolat még túl korai 13 évesen?
2011. júl. 19. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg olyan lesz, hogy igen, babázz stb.

Amúgy nem.

2011. júl. 19. 15:08
 2/8 anonim válasza:
hát az hogy járjatok az nem korai. egymás kezét megfogni, meg szájrapuszi meg ilyenek, az szerintem nem korai. hiszen valamikor el kell kezdeni azt is, ismerkedni az ellenkező nemmel, meg ilyesmi. lehet ilyen kis aranyos gyerekszerelem. De tovább nem kell menni, azt majd csak évek múlva.
2011. júl. 19. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem túl korai :) attól függ a srác hány éves, ha korod beli akkor semmi baj :)
2011. júl. 19. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
A srác 15 éves.És köszön az eddigi válaszokat!! :)
2011. júl. 21. 07:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam.16 éves*
2011. júl. 23. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
nem korai ha szeretitek egymást :) ha megvár akkor majd 2-3év múlva jöhet a szex. de most ne hagy neki semmi ilyet!
2011. júl. 24. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Ígyis igaz.. A szerelem szép dolog, és nem korfüggő. Amíg jól érzed magad benne, addig csinálld!! De a szex más, az egy bizonyos határig igenis korfüggő, legalább még 3 évet várj vele... ez fontos. És ha ezt betartod, akkor sok boldogságot :)
2011. júl. 24. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát pedig én 13 évesen még tényleg babáztam:)
2011. júl. 24. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!