Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg csak viccelt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg csak viccelt?

Figyelt kérdés
A barátommal beszélgettem pár dologról és mondtam ,hogy jó akkor találkozzunk kicsit kevesebbet.Azt mondta,hogy ne mert ha kevesebbet látlak kiszeretek belőled.Nagyon fájt amit mondott,rögtön elkezdtem sírni és mondta,hogy dehogyis hisz csak viccelt. Tényleg szokott mindig viccelődni,de akkor is:S Olvastam valahol olyat,hogy: minden "csak vicceltem" mögött van némi igazság.Nektek mi a véleményetek erről? :(
2011. júl. 19. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem bántásból írom, de ha a hét nagy részét ott töltöd úgy, hogy még ott is alszol, akkor ne várd már el, hogy minden percben veled foglalkozzon.

Én is sokat vagyok a barátomnál és nem lógunk egymás s*ggében minden pillanatban, szerintem az nem is normális dolog.

Ha heti egyszer-kétszer találkoznátok, akkor azt mondom, hogy oké, egymással foglalkozzatok, de így...

Amúgy meg ezzel az erővel ő is megsértődhetne azon, hogy te kevesebbet akarsz találkozni és rinyálhatna, hogy biztos nem szereted, mert ezt mondtad.

L/24

2011. júl. 19. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:

16:14-sel teljesen egyetértek. nyilván azért hív át, meg azért találkoztok, mert szerettek együtt lenni, szereti ha a közelében vagy. de ettől még nem kell folyton összebújni meg folyton egymás kezét fogni... adj neki egy kis szabadságot. ha nagyon zavar, hogy játszik amikor ott vagy, akkor ne heti ötször, hanem csak 3-4szer találkozzatok. ettől nem hiszem, hogy "kiszeretne" belőled, ha meg igen, akkor előbb-utóbb egyébként is "kiszeretne" belőled, jobb ha most kiderül...

23L

2011. júl. 19. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg szerelmes beléd, de nem olyan mélyen mint ahogy te.

Szerintem kettős mérce áll fent az egy kis igazság és a vicc is. De akár ez még bók is lehet. Mondta hogy akkor lehet kiszeretne belőled. Szóval szeret és minél több időt akar veled eltölteni, de evvel együtt kell a magánélet is. A házasok sem lógnak mindig egymás nyakába, ez idővel változik és nem fogtok annyira függni egymástól. Szerintem a barátod jól gondolkodik.

Amúgy én bármennyi ideig eltudom nézni, ahogy a "szerelmem" babrál valamit, vagy játszik vagy bármi. Engem ez is érdekel és imádom nézni, imádom, hogy ott vagyok mellette.

Egy régebbi barátomnál is ez volt, hogy átmentem hozzá ő pedig 1 idő után elkezdett PS2zni valamilyen gördeszkás játékkal.. Én pedig megkértem mutassa meg, hogy kell.. Nagy nehezen megtanultam (ő még ezen is nagyokat nevetett) aztán együtt játszottunk. Mind ketten gördeszkán állva nyomogattuk azt a szart. De úgy élvezte, és neki is jól esett, hogy van még 1 dolog amit közösen is tudunk csinálni, de mégsem annyira kapcsolatfüggő.

Akkor olyanok voltunk mint a legjobb barátok.

Szóval szerintem nem kevesebbet találkozni, hanem javítani a kapcsolaton, hogy ne csak járjatok és szerelmesek legyetek és egymás tündérbogarai, hanem a legjobb barátjai is.

Még 1 példa: Ugyan ez a fiú rengeteget szerelt ilyen mütyüröket. Ilyen elektronikus bizbaszokat... Én csak oda mentem hozzá, megmasszíroztam a vállát megkérdeztem hogy érzi magát és még meddig tart az össze szerelés és hogy mennyire bonyolult.. Ilyenkor rendre megpróbálta elmagyarázni mit csinál. :D De csak próbálta.. :D Aztán vissza mentem és elfoglalkoztattam magam. Szerintem ennyi kis magánélet természetes hogy kijár mind két főnek.

2011. júl. 19. 17:35
 14/15 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat:)

amúgy barátok is vagyunk mert jól elvagyunk mindig és én is szoktam nézni ahogy ott ügyködik stb meg minden hülyeségben benne vagyok:p eddig is így ment ez az egész mondjuk nyáron eddig nem problémáztam lehet most csak azért vagyok így mert megvan:S xd na mind1:) amúgy is most beszélgetünk és olyan aranyos nincs szivem elmondani neki hogy sokat szomorkodtam miatta:D

na köszönöm még egyszer mindenkinek:)

2011. júl. 19. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:
húú ezen én is mindig felhúzom magam, mert mond valamit, és ha úgy gondolja miután kimondta, hogy megbántott vele akkor ráfogja h csak viccelt. Sajnos szerintem ezek mögött lehet igazság is csak nem akar megbántani.. Nekem is sokszor mondja ezt a barátom.. :S
2011. júl. 23. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!