Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg csak viccelt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg csak viccelt?

Figyelt kérdés
A barátommal beszélgettem pár dologról és mondtam ,hogy jó akkor találkozzunk kicsit kevesebbet.Azt mondta,hogy ne mert ha kevesebbet látlak kiszeretek belőled.Nagyon fájt amit mondott,rögtön elkezdtem sírni és mondta,hogy dehogyis hisz csak viccelt. Tényleg szokott mindig viccelődni,de akkor is:S Olvastam valahol olyat,hogy: minden "csak vicceltem" mögött van némi igazság.Nektek mi a véleményetek erről? :(
2011. júl. 19. 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én simán eltudom képzelni, hogy csak viccelt és nincs semmi "más" mögötte...

22/F

2011. júl. 19. 14:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán miért kellett azt javasolnod, hogy találkozzatok kevesebbet?

És biztos, hogy van benne igazság, mert én is így szerettem ki a plátói szerelmemből.

2011. júl. 19. 14:28
 3/15 A kérdező kommentje:

köszii a válaszokat:)

hát ez hosszú.na megpróbálom röviden és tömören:D

Hetente 4-5× találkozunk és ott aludni is szoktam nála,van mikor több napot.10 hónapja vagyunk együtt.

És ugye nála vagyok de sokszor nem is foglalkozik velem mert elkezd valamit babrálni azzal jól elvan,vagy játszik a gépen stb..Mondtam hogy minek jövök át mikor ugyis mást csinál.Azt mondta hogy úgy érzi hogy már elég ideje vagyunk együtt ahoz hogy ne mindig egymás nyakába lógjunk hanem szabadon legyen és azt csináljon amit akarjon.Mondtam hogy találkozzunk kevesebbet és akkor hátha többet foglalkozna velem.

2011. júl. 19. 14:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Módosítok, így nem biztos, hogy csak viccelt...:(
2011. júl. 19. 14:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nemtudom......én minden időmet azzal akarom tölteni akit szeretek.....ez nem normális gondolkodás......de az igaz h akkor feleslegesen vagy ott....és ráadásul nem is tudsz semmit csinálni ott ugye? :/ szerintem beszéljétek meg, hogy neked is szükséged van törődésre és ha a gépével babrál akkor veled nem foglalkozik.....és akkor ugyebár az olyan mintha ott se lennél :/
2011. júl. 19. 14:39
 6/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat.

de ha mondom neki hogy foglalkozzon többet velem akkor az nem az igazi :S mintha rákényszeríteném és csak azért fogja tenni mert azt mondtam :/

méég írjatoook:(

2011. júl. 19. 14:44
 7/15 anonim válasza:
100%
Szerintem egy darabig ne beszélj vele, ne foglalkozz vele, ha keres, ne vedd fel a telót, neten se válaszolj neki. Aztán majd leesik neki, hogy megbántott, meg talán elgondolkodik azon, milyen így neki, nélküled. És ha szeret, akkor rájön, hogy hiányzol neki :)
2011. júl. 19. 15:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Bocsi a hangnemért.

Tudom milyen ez... Nem akarod vele megbeszélni, mert akkor nem magától változna meg, de ha így marad, akkor neked sz@r. Én már 4 hónapja ebben a cipőben járok. :(

De vegyél erőt magadon, és mondd meg, hogy keveset foglalkozik veled.

2011. júl. 19. 15:04
 9/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:)

akkor megmondom neki és mondjuk azt hogy 1 hétig ne találkozzunk? az jó ?:S és mi lenne erre a normális reakció?

2011. júl. 19. 15:33
 10/15 anonim ***** válasza:

sztem ne mondj neki semmit..

csak ne írj neki addig amíg nem kezd sóvárogni utánnad, h jaajj hol vagy? meg nem tudodk nélküled élni meg ijenek..

Én is ezt csináltam eggyik nap a barátom teljesen le sz@rta a fejem sőt még más csajokkal is fröltölt én meg hanyagoltam és nem kellett 1 nap, h írjon és bocsánatot kérjen:) Azóta is együtt vagyunk és imádjuk egymást^^

2011. júl. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!