Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most miért kellett? Lehetséges, hogy csak viccelt?
Nem olyan rég, 2-3 napja összejöttem egy fiúval, tulajdonképpen kiegészítjük egymást sok mindenben, emellett hasonló az érdeklődésünk is.
Ma mondtam neki, hogy kolis pályafutásom alatt először viszek le lábost és tepsit, eddig annyi ételt kaptam mindig anyutól, hogy felesleges lett volna, de most néha kedvem lenne sütni, főzni.
Erre előhozott valamit, amitől megijedtem.
Azt mondta, hogy "tökéletes" vagyok a számára, és ha még pár ilyen "titkot", mint főzés stb. elmondok neki, akkor hamarosan ékszerészt keres jegygyűrű ügyben.
Egy 3 napos kapcsolatnál szerintem ez nagyon nagyon korai, és félek, hogy ő már itt tart, de én még nagyon nem. Épp hogy csak ismerkedünk..
Elképzelhető, hogy nincs humorom.
Volt már hasonló élményem, és akkor az illető komolyan gondolta, ezért ijedtem meg.
De köszönöm a válaszokat, megnyugodtam.
Elnézést a hülye kérdésért, így utólag, már belátom...
Csak olyannal kezdek kapcsolatot, ahol látom a jövő esélyét, tehát a házasságét is. De elég fiatalnak gondolom magam még egy házassághoz, pláne ennyi idő után..
Azért meg fogom próbálni a kapcsolatot, hisz szeretem, csak megijesztett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!