Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Keresni fog még vajon? Várjak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Keresni fog még vajon? Várjak rá?

Figyelt kérdés

11 napja szakított velem a barátom azzal az indokkal, hogy elmúlt a szerelem. Mondta, hogy ő még élni szeretne amibe a nők is beletartoznak és hogy nem akar most kapcsolatot. De amikor hallotta, hogy elkezdtem sírni mondta, hogy ne sírjak és hogy ez neki is nagyon rossz mert sok a közös élmény és valahol még szeret meg kötődik hozzám de már nem jó e így. Ennyit mondott. Azóta nem beszéltünk viszont nem tudom, hogy várjak-e arra, hogy vissza jön mert hiányozni fogok neki vagy ebbe ne is reménykedjek.

Egy 18 éves lány...

2009. ápr. 2. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ne remenykedj es ezt a te erdekedben mondom. Egy ilyen kapcsolat mar nem vezetne sehova, persze, meg kotodik hozzad es nem akarja, hogy sirj, nem akar bantani, de ezt akarja most. A sirasoddal max sajnalatot tudnal ebreszteni benne, de ez neked mire jo. Probald elfelejteni, velem 3 hete hasonlo tortent, most mar egeszen jol vagyok, volt kinek kionteni a szivemet es azota is lefoglalom magam es ami a legfontosabb, tudom, hogy en annal tobbet erek, minthogy bogjek neki. Ha ezt akarta, tegye, majd jon valaki, aki teged akar es nem mas lanyokat.
2009. ápr. 2. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem várj. Annyi pasi jár-kel, hogy se szeri se száma. Az egyik biztos rád vár
2009. ápr. 2. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó lehet, hogy rám vár, csak a bibi az, hogy én hiába próbálom elfelejteni mindennap többször eszembe jut vagy ha felkelek éjszaka akkor ő az aki először az eszembe jut. Mindennél jobban szeretem és ez a legnagyobb baj. De persze próbálom elfelejteni, de nagyon nehéz.
2009. ápr. 2. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Tudom milyen érzés, az mikor valakire ennyire gondolsz, de állandóan. Nekem is volt már ilyen. És mikor elszakadtunk egymástól, akkor még rémálmaim is voltak róla (mivel állítólag rákos) Állandóan őt láttam mindenhol..

De azt jött egy másik lány, akit nagyon szeretek és voalá elfelejtettem..

Elfogod tudni felejteni hidd el! :) Kitartás és fel a fejjel!

F/17

2009. ápr. 2. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
ez igy termeszetes, persze, hogy szereted, de o szakitani akart, hagyd elmenni. En szakitasunk utan egy hetig haza se birtam menni, mert mindenrol o jutott eszembe, de ahogy az ido telik, annal konnyebb es az is segit, hogy nem beszeltek egy ideig, lefoglalod magad massal. Nem tudsz mast tennni, te hiaba szereted, egy kapcsolathoz 2 ember kell.
2009. ápr. 2. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!