Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresni fog még vajon? Várjak rá?
11 napja szakított velem a barátom azzal az indokkal, hogy elmúlt a szerelem. Mondta, hogy ő még élni szeretne amibe a nők is beletartoznak és hogy nem akar most kapcsolatot. De amikor hallotta, hogy elkezdtem sírni mondta, hogy ne sírjak és hogy ez neki is nagyon rossz mert sok a közös élmény és valahol még szeret meg kötődik hozzám de már nem jó e így. Ennyit mondott. Azóta nem beszéltünk viszont nem tudom, hogy várjak-e arra, hogy vissza jön mert hiányozni fogok neki vagy ebbe ne is reménykedjek.
Egy 18 éves lány...
Tudom milyen érzés, az mikor valakire ennyire gondolsz, de állandóan. Nekem is volt már ilyen. És mikor elszakadtunk egymástól, akkor még rémálmaim is voltak róla (mivel állítólag rákos) Állandóan őt láttam mindenhol..
De azt jött egy másik lány, akit nagyon szeretek és voalá elfelejtettem..
Elfogod tudni felejteni hidd el! :) Kitartás és fel a fejjel!
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!