Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, annyi idős kb mint , csak kicsivel idősebb. (15) megtetszettünk egymásnak, de én szüz vagyok, ö már nem. azt mondja hogy nehéz lenne neki szex meg ilyenek nélkül, de én mmég nagyon nem vagyok kész ilyenekre. nagyon szeretem, de nem tudjuk most mit kéne tenni :S
2011. júl. 19. 00:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat több, mint a szexualitás. Ha szex kell neki, nem tud várni. Ha te kellesz, tud. Én 33 éves házas ffi vok, feleségemtől egymás munkája miatt fél éve külön élünk, havonta egy hetet vagyunk együtt. No comment.
2011. júl. 21. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószinűleg még szűz és csak kamuzik neked. Egy srác ebben korban bármit elmond, bármilyen szépen egy kis szexért.

Te meg ne higgy el minden hülyeséget. Ha nagyon siettet akkor baszik rád, csak nagyon kanos. Szerintem férfitársakkal ismerjük az érzést. :D

És gondolom most jön az, hogy nem így van meg olyan jófej meg mindent megbeszélünk meg bla-bla-bla.

Bocs az őszinteségért.

Janó (18)

2011. júl. 21. 21:58
 13/20 anonim ***** válasza:
15 évesen nehéz lenne neki szex nélkül LOL XDDD Ezen mekkorát szakadtam XD
2011. júl. 21. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Kissráccal ne feküdj le, de járni vele csak neked lesz csalódás, mikor lelép/megcsal vkivel, aki lefekszik vele... Az ilyen kis görcsök még nincsenek kész egy kapcsolatra... :D

Különben ha egészségesen nevelkedtél normális szexuális felvilágosultsággal nem kell neked se hosszú éveket várnod, de egy 16-17 éves kort szerintem érdemes megvárni. Nem kell félni ezektől, csak a szülők hülyén magyarázzák el általában, ha mondanak bármit is. Lehet ez egy nagyon szép és csodálatos dolog az életedben akár 16 évesen is (pl nekem az volt) de az én akkori barátom nem is egy tahó kanos p.öcs volt, hanem szeretett és figyelt rám mindig mindenkor. Én nagyon nagyon örülök, hogy vele történt mindez, pedig igazából én nem is voltam belé szerelmes. Ha azzal történt volna akivel először szerelmes lettem, akkor úgy ráb*szok, hogy ihajj... :D

Az a fontos, hogy a srác figyeljen rád és ne legyen kényelmetlen neki törődni azzal, hogy te szűz vagy.

20L

2011. júl. 21. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:

lassan eljön a "8 évesen szűz vagyok ez gáz"

"a pasim 6 és fél én 7 lefeküdjek vele???

2011. júl. 21. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
eljön az ilyen kérdések kora... csak befejezem :D
2011. júl. 21. 22:40
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki az öszinte válaszokat, szinte mindegyik hasznos volt :) majd beszélek vele, és meglátjuk mi lesz!
2011. júl. 22. 17:14
 18/20 A kérdező kommentje:
nem hiszem el....ezaz utolsó ro_hadék..miközben velem beszélt küldte a szivecskéket, betett , összejött egy másik lánnyal...hogy lehettem ilyen hülye hogy bevettem amit mondodt?!?!? NA ILYENKOR MIT KÉNE TENNEM?!
2011. júl. 23. 00:23
 19/20 anonim ***** válasza:

örülni annak, hogy ilyen bölcs voltál, hogy nem feküdtél le vele. Ez maradjon is így. A nemiség és a szexulaitás olyan, a kapcsolat legbelsőbb titka, ajándéka. Csak annak add oda, akinek egy életen keresztül akarod adni. Sok erőt!

Most sírsz?

2011. júl. 23. 00:55
 20/20 A kérdező kommentje:
egész este sirtam..mostmár annyira nem. Nem értem, hoyg tehet bárki ilyet, hogy sunyi módón átveri a másikat, és szórakozik vele....persze, hogy behazudta hogy "nem szokásom mások érzéseivel játszani" meg hogy "tudom, hogy mennyire félsz a kapcsolatoktól meg attól hogy átverlek" ...pff ekkora szánalmas lúzert is rég láttam...remélem megkapja amit érdemel!
2011. júl. 23. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!