Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné egyedül maradni?
Hát igen az se kizárt. De aztán legalább megkönnyebbülsz, hogy ok megpróbáltam megtettem amit tudtam, szóval nem lesz benned ilyen hogy mi lett volna ha.
Meg kis idő elteltével, jó emlék lesz hogy legalább történt valami. Én is egymagamban vagyok, és történni szokott ez-az, aztán sokszor nincs is kedvem hozzá. Mind1, mert általában nincs választásom de utána jobb, mint hogy ha sokáig nem vagy otthon jobb érzés lesz újra otthon lenni. Na ez is kb, utána még jobb lesz. VAGY együtt lesz jó.
Na korod nem tudtam. Áááh de így még inkább, már csak mert később már több gondod is lesz mint ezzel foglalkozni. Majd lazíthatsz bőven később. Legalább jobb eséllyel építesz ki egy két kapcsolatot. Meg nem kell mindig egymáson lógnotok, szóval foglalkozhatsz magaddal is.
Plusz így még több tapasztalod lesz az meg jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!