Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerencsétlen vagyok, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsétlen vagyok, vagy csak idő kérdése?

Figyelt kérdés
Nah szóval 16 éves srác vagyok a nagy világba aki igen érett (nem nagyon az egom csak mindenki mondja) és komoly felfogásom van humoros vagyok és figyelmes de de már régóta nem találok semmi normális csajt akivel lehetne valami komolyabb is nem a szexre megyek ki első sorba.Volt már 3 komoly barátnőm.De most nem találok senkit se akivel komoly lehetne nincsenek nagy feltételeim max az a legnagyobb h ne cigizzen ha cigizik is akkor se olyan passzív legyen dohányos...de ebbe a világba már nem találok olyan csajokat,hölgyeket akik nem cigiznek,nem fekszenek le minden buliba több sráccal is...nagyon rossz nézni, hogy lassan nem lesznek azok a nők akik ténylegesen szeretik a párjukat és mindent megtennének érte. : )
2011. júl. 18. 23:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hát azaz igazság, hogy szeintem a suliban kéne igazából körbenézned, valami szakkörökön, vagy nem tudom. ott (talán) normálisak vannak. csak az a gáz, hogy tányleg, bulikban te rendes csajt aligha találsz. nem azt mondom, hogy nincsenek, de azért nem hemzsegnek. ha van pl. 50 lány, jó, ha abból 2 olyan. azok meg többnyire foglaltak szerintem. mert a többi bulis csaj egyik pasitól esik át a másikhoz. mindegyik meghúzza és annyi. :/
2011. júl. 20. 12:45
 12/20 anonim ***** válasza:
hol laksz különben??:)
2011. júl. 20. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem cigizem, nem fekszem le egy sráccal sem bulikban. Csak éppen érzéseim nincsenek. 15/L :D Hát valami mindig hiányzik... majdcsak megtalálod.
2011. júl. 20. 12:46
 14/20 A kérdező kommentje:
Suli kilőve mivel fiú iskola...különösebben nem szeretném elmondani hol lakom...Komárom Esztergom megyébe...
2011. júl. 20. 12:49
 15/20 anonim ***** válasza:

hát az úgy szerencsétlen, ha fiú iskola... :/

na, én megyére értettem, ne mvárosra! :) csak kicsit félreérthetően fogalmatzam:D én tolna megyei vagyok:)

2011. júl. 20. 13:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor jó messze vagy tőlem...
2011. júl. 20. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:

hát enyhén... :/ :)

amikor mentünk mindig Oroszlányba, akkor is "kivirágzott a seggem" mire odaértünk, mert a mamám meg a papám ott van eltemetve, mert apuék ott laktak... de már oda se fogunk menni, mert anyu anyira nem tud vezetni, apu meg az itteni városi temetőben van eltemetve... :/ :(

amúgy bocs az offolásért !

2011. júl. 20. 13:47
 18/20 A kérdező kommentje:
Részvétem.:/
2011. júl. 20. 17:57
 19/20 anonim ***** válasza:
köszi:/
2011. júl. 20. 22:01
 20/20 anonim ***** válasza:
én is Komárom-Esztergom megyei vagyok :)
2011. júl. 20. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!