Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsétlen vagyok, vagy csak idő kérdése?
Figyelt kérdés
Nah szóval 16 éves srác vagyok a nagy világba aki igen érett (nem nagyon az egom csak mindenki mondja) és komoly felfogásom van humoros vagyok és figyelmes de de már régóta nem találok semmi normális csajt akivel lehetne valami komolyabb is nem a szexre megyek ki első sorba.Volt már 3 komoly barátnőm.De most nem találok senkit se akivel komoly lehetne nincsenek nagy feltételeim max az a legnagyobb h ne cigizzen ha cigizik is akkor se olyan passzív legyen dohányos...de ebbe a világba már nem találok olyan csajokat,hölgyeket akik nem cigiznek,nem fekszenek le minden buliba több sráccal is...nagyon rossz nézni, hogy lassan nem lesznek azok a nők akik ténylegesen szeretik a párjukat és mindent megtennének érte. : )2011. júl. 18. 23:10
1/20 anonim válasza:
Hát mivel már volt 3 barátnőd meg humoros stb vagy a szerencsétlenséget nagyobb részt kizárnám. Ha még senkid se lett volna az lehet más.
Vagy idővel te is változni fogsz, és majd találsz valakit akivel összepasszoltok vagy mai világban az se túl meglepő ha nem.
2/20 anonim válasza:
Én most leszek 23, és ugyanígy gondolom... az biztos, hogy a sors elég szemét módon osztja az áldást.
3/20 anonim válasza:
nem cigizem,nem fekszem össze a bulikban és 16 éves vagyok..fuckyeahh:DD
4/20 anonim válasza:
Mi volt a másik 3-al? Nem passzoltak hozzád?
5/20 A kérdező kommentje:
Első megcsalt.Másodikkal nem jöttünk úgy ki.Harmadik meg kiszeretett belőlem.
2011. júl. 20. 11:33
6/20 anonim válasza:
16 évesen neked pont azok a lányok tetszenek, akik cigiznek. Nyisd ki a szemed, és ne csak azokra figyelj fel, akik bomba jól néznek ki, és üresfejűek. Szerintem... :)
7/20 A kérdező kommentje:
Éppen ez az nem azokra figyelek fel...azok max buliba vagyok velük... amúgy utálom ha egy csaj előttem cigizik és úgy kell smárolnom vele...néha elküldöm a halálfaszába...én ilyen vagyok cigivel egyáltalán nem jövök ki.
2011. júl. 20. 12:15
8/20 anonim válasza:
hát nem a legjobb egy hamutartóval smárolni...
9/20 anonim válasza:
hát tény , hogy szinte cska ilyen csajok vannak, látom az osztálytársaimon...
de én is 16 vagyok, 1 pasim volt csak, aki nem is komoly, de nem azért szakítottma vele, mert k**váskodtam, hanem mert rájöttem, nem illünk össze. és nem cigizek, nem vagyok ribitípus, nem járok minden hétvégén buliba (sőt soha), hogy hullára igyam magam... szóval annyira nem reménytelen!! ;)
10/20 A kérdező kommentje:
Hát én eljárok néha bulizni hát ha találok vmi normálisat...de már rá jöttem buliba nem lehet így már csak nagyon ritkán megyek el vagy ha csak haverokkal sörözünk...de nem tudom hol lehet normális csajt találni aki nem cigizik és nem olyan mint mostani fiatalság h minden sarkon 2en dugják...
2011. júl. 20. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!