Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen típusú srácnak, mint én, sosem lesz barátnője?
Hali!
23/F. Külsőre fogjuk rá jól nézek ki, és rendesen ki vagyok gyúrva, mert kb. a szeretethiányom a sporttal vezetem le kb. 14 éves korom óta. A helyzet az, hogy érzelmes típusú srác vagyok, de ezt félek kimutatni/bevallani a lányoknak, mert tudom hogy gondolkozik a mai átlag csaj. Én szeretnék sokat a barátnőmmel kettesben lenni, keresni a romantikus helyszíneket, színházba járni, sétálni, vagy kettesben utazni, és nem akarom előtte megjátszani magam, hogy hű de kemény alfa hím vagy, csak szeretni. Szerintem fontosak a közös pillanatok, "élmények" és nem csak a szex, számomra egy barátnő lelki társ is.. Szeretem a romantikus drámákat, habár ezeket épp azért is nézem, mert nekem sosem volt semmilyen kapcsolatom és nagyon szeretethiányom van:( Az ilyen srácokra tényleg nincs szükség?
Nekem nagy szükségem lenne egy ilyenre, mint Te.
20/l
Gyúrsz és színházba akarsz járni?
Amúgy az ilyen srácok ( színházba járós...) találják meg leghamarabb életük szerelmét.
Honnan a halálból tudod, hogy hogy gondolkozik egy átlag csaj, ha még egyel se beszélgettél, se nem érzelmekről, se szerelmi dolgokról???
Jaj istenem... Szánalom, hogy ilyen emberek lehetnek férfiak, a teremtés koronái. Inkább puhap.öcs...
Dehogynem!
Szerintem csak rossz helyen keresgélsz (discoban nem fogsz hasonló lányokat találni).
Smartguy86:
úgy gondolkozol, mint egy átlagcsaj ... :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!