Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy 21 éves srácnak még nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 17:48
2/15 A kérdező kommentje:
Szerinted tényleg ennyire gyakori? Mert kb azt gondolnám, hogy nagyon ritka az a srác akinek 21 éves kora körül még sosem volt barátnője...
2011. ápr. 16. 17:58
3/15 anonim válasza:
Figyi ezzel ne foglalkozz és ne paráz. Tanulj meg beszélgetni lányokkal bármiről sokat, sokáig és lehet hogy egy idő után összejöttök para nélkül. Tuti találsz olyan lányt aki szintén ebben a cipőben jár. Ja és ne a cica babákra bukj, jobban jársz egy átlagos csajjal.
4/15 anonim válasza:
Én 21 vagyok és nekem még nem volt barátnőm, valahogy sosem jött össze, nem szeretnek a lányok.
21f
5/15 anonim válasza:
A külsőn múlik minden. Nekem 23 évesen volt először bnőm, de annak is hamar vége lett, mert neki se tetszettem.
6/15 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok és tetszik egy srác, most töltötte be a 21-et néhány hónapja. Nem tudom eldönteni, hogy nem érdeklem vagy csak félénk...már próbálkoztam nála, hogy talizzunk, de hihető kifogást talált, folyton írok neki neten, meg már hülyítették, hogy tetszik nekem, nem akarom, hogy megutáljon emiatt, de ő sajnos nem nagyon keresi a társaságomat, ezen kívül mindig nagyon kedves és figyelmes velem, persze lehet, hogy csak azért, mert hihetetlen jó természete van, és jólnevelt.
2011. ápr. 16. 18:03
7/15 anonim válasza:
Szerintem is 50% körül van. Én lányként ezt tapasztalom a baráti körömben, ami eléggé bővelkedik fiúkban :) Csak sokan nem merik bevallani, pedig szerintem ez egyáltalán nem gáz.
20/L
8/15 anonim válasza:
Figyelj, a baráti körömben 5-ból 1-nek volt barátnője. És mi 25 körüliek vagyunk.
9/15 A kérdező kommentje:
Én már nem értem, akkor most a pasik nem is akarnak barátnőt vagy mi van? Jobb a bulikban összeszedett egyéjszakás kaland, mint egy barátnő aki szereti teljes szívvel? Igaz az én esetemben a pasi iszonyat jóképű.:)
2011. ápr. 16. 18:16
10/15 anonim válasza:
De akarnak, csak nem jut. Mivel 20-tól 50-ig minden férfi a 20-as lányokra hajt, egyszerűen nem jut. 30-assal meg nem fogok összejönni, nyilvánvaló okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!