Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy 21 éves srácnak még nem volt barátnője?
Nekem még nem volt barátnőm és 20 éves fiú vagyok, idén leszek 21.
Szerintem a 21 éves fiúk 35-40%ának még nem volt barátnője.
A volt osztálytársaim közül talán 5 fiúnak nem volt még barátnője.
A 20 körüli pasik 60%-ának nem volt kb. mert a 40% vagy még kevesebb nagypofájú olyan hogy csak húsnak nézik a nőket és ők dugják a nők 90%-át, a többi akik tényleg kedvesek meg tisztelik a nőket nem mernek közeledni vagy kedvesen közelednek a nőkhöz, nem rámenősen, hogy egyből lesmárolják így a nők az ilyeneket észre sem veszik nem adnak esélyt sem, így nem találkoznak ilyenekkel, egy rendes pasi nem hajkurássza a nőket, hanem félénkek.
21f
sztem 30-40% inkább, azér már a fiúk több mint felének összejön addigra. én beletartozok mindegyikbe, 21 éves és kb 3 hónapos voltam amikor összejöttem első barátnőmmel :)
viszont a 21 évesen szűz kategóriába még beletartozok. viszont a petting már egyre jobbb :))
17 vagyok unokatesóim 22 22 27 és 30valamennyi évesek
depressziós vagyok már most, akkor mi lesz 21 évesen??
halál,drogok,prostik (erre számíthatok)
pedig nem vagyok antiszoc, de esélyem az kevés
közülünk egyedül a 30évesnek van most egy bányarém (nemvicc az a nő undorító):S (szegény csaj) Gondolom azért kezdett ki vele mert tudta hogy jobb ugyse juthat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!