Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyankor mivan van valaki más is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyankor mivan van valaki más is?

Figyelt kérdés

Ha szeretem a barátom de van egy másik srác akivel szívesen megismerkednék de nem szeretnék többet közös találkáknál meg igazából nem is tudom mit szeretenék csak szeretnék vele beszélni

most mi van ilyenkor

beszélni szabad attól hogy kapcsolatban vagyok

bár kicsit félek hogy több is kialakulhat

és akkor mindent amit mondta a barátomnak hogy mennyi ideig leszünk együtt és a többi az mind hazugság?

hazudtam?

2011. júl. 18. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha megcsalod akkor hazudtál! Ha félsz hogy félrelépsz inkább kerüld az illetőt. Ha pedig nem akarod a barátoddal tovább fojtatni előbb beszéld meg vele addig ne csinálj semmit. Így igazságos
2011. júl. 18. 14:40
 2/2 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy tudod mit akarsz...

De akkor legalább azt döntsd el, mit nem akarsz!

Viszont eszembe jutott egy jó mondás: Ha 2 fiúba vagy szerelmes, a másodikat válaszd! Ha az első lenne a Nagy Ő, nem szerettél volna bele a másodikba.

Hátha segít... :)

2011. júl. 18. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!