Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivan olyankor amikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan olyankor amikor egy pasi, , fikázza" a barátnője kinézetét?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. A szerelem megvan, tudom hogy szeret és én is őt, de amióta ismerem hülye szokása az, hogy nyersen kimondja azt ami nem tetszik neki rajtam és ez elég bántó.

Tegnap pl. egy Beyoncé klipp ment a tv-ben (tetszik neki a nő) és elkezdi hogy az ő szerelme a Beyoncé, minden tekintetben egy szuper csaj, stb. Erre sértődötten elfordultam tőle az ágyban mire visszarántott és elkezdte szépíteni a dolgot, hogy én vagyok az ő Beyoncé-ja blabla...

Tegnap estére a hajamat is máshogy csináltam meg mikor mentem hozzá, és azt is elkezdte fikázni hogy milyen szar.

Az alakom viszonylag jó, van úszógumim és ezzel rendszeresen szekál hogy adjam le mert így nem vagyok arányos...

Na most, én már ezerszer a jelét adtam neki hogy fejezze be ezeket a dolgait kis ideig befogja a száját de utána megint kezdi. Mit tegyek?

2010. ápr. 18. 14:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Az alakom viszonylag jó DE---kimaradt ez a szó.
2010. ápr. 18. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te meg szivasd a méretével :D
2010. ápr. 18. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
szemétláda. mondd meg neki, hogy álljon le, mert így nem jó vele lenni. ha nem áll le, felejtsd el. ez egy rohadák. nem érdemel meg téged. mindig olyannal kell lenni, aki odavan érted, IMÁD.
2010. ápr. 18. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tedd féltékennyé. Esetleg fikázd te is őt. Hagyd ott.
2010. ápr. 18. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó megoldás, de biztos, hogy jobban érzed tőle magad: Fikázzad te is. Nem eléggé izmos ,szarok a jegyei, hol a mai virágcsokor, amivel kedveskednie kellett volna? stbstb. Egy idő után venni fogja a lapot.
2010. ápr. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!