Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan olyankor amikor egy pasi, , fikázza" a barátnője kinézetét?
3 éve vagyunk együtt. A szerelem megvan, tudom hogy szeret és én is őt, de amióta ismerem hülye szokása az, hogy nyersen kimondja azt ami nem tetszik neki rajtam és ez elég bántó.
Tegnap pl. egy Beyoncé klipp ment a tv-ben (tetszik neki a nő) és elkezdi hogy az ő szerelme a Beyoncé, minden tekintetben egy szuper csaj, stb. Erre sértődötten elfordultam tőle az ágyban mire visszarántott és elkezdte szépíteni a dolgot, hogy én vagyok az ő Beyoncé-ja blabla...
Tegnap estére a hajamat is máshogy csináltam meg mikor mentem hozzá, és azt is elkezdte fikázni hogy milyen szar.
Az alakom viszonylag jó, van úszógumim és ezzel rendszeresen szekál hogy adjam le mert így nem vagyok arányos...
Na most, én már ezerszer a jelét adtam neki hogy fejezze be ezeket a dolgait kis ideig befogja a száját de utána megint kezdi. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!