Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszek neki?
Figyelt kérdés
Lenne egy Lány tömegközlekedési eszközön. Mindig néz engem de Én mindig csak egy pillanatra nézek rá. De amikor jelzek mert ő is ott száll le általában ahol Én akkor is néz. Na most akkor azért néz mert teccem neki? Vagy egyáltalán nem azért néz?(Mert egy ismerősöm szerint hogy a férfiak néha nem veszik észre hogy ha bejönnek egy nőnek)Vagy csak hazudott:O? Előre is köszönöm.2011. júl. 18. 13:57
1/8 anonim válasza:
Ezt én se tudtam soha eldönteni :) Szerintem bejössz neki
2/8 anonim válasza:
Ha tetszik neked a lány, lépd meg amit kell. Azért fixíroz a tekintetével, hogy közölje veled: tetszel, de te szólj hozzá először.
Ha nem tetszik neked a lány, hagyd az egészet, majd megérti, hogy ez nem az a vonat.
De ez miért kérdés neked? Idegesít?
3/8 A kérdező kommentje:
Csak kivácsi voltam a válaszokra Köszi azért:)
2011. júl. 18. 14:02
4/8 anonim válasza:
Menj oda és ugasd le hogy" mi a f@szt képzel magáról, mit bámul téged nem vagy cirkuszi majom, meg küld el a jó édes....aztán ha nem érti meg és szeretne visszaszólni azt fojtsd belé, ha meg mégis hangját hallatja és kikéri add is meg neki üss be neki egyet a szeme alá hogy érezze a floot.
5/8 anonim válasza:
Ez hülyeség, kedves előző.
Kedves kérdező: Biztos hogy tetszel neki.
6/8 anonim válasza:
Rajta maradt a fogaidon a mákos tészta maradéka, azért bámul fél órán át.
7/8 anonim válasza:
Olyan vaksi vagy, mint egy vakond.
Naná, hogy tetszel neki!
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz:D
2011. júl. 20. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!